Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: pa to se riješi tabletom, čašom nečega, ne onako, jao, jao pa jbg..kad je doktor otisao pre nekgo sto mi je prepisao tablete ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard je napisao: dangla? to je neki kineski termin? tu rec sam cula pre neki dan i umrla sam od smjeha ne bih da ti dam pogresno znacenje ali valjda klepiti rukom, tako nesto, msm u onoj recenici to znaci
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
prednost, pišeš šta hoćeš, ako hoćeš da se šališ - šališ se, ako hoćeš da lupaš gluposti - lupaš gluposti, i briga te šta ko misli mana, do problema dolazi kad si pogrešno shvaćen (svojom ili tuđom krivicom) ili bolje reći nisi dovoljno jasan, a najgore je ako svaki put moraš da koristiš smajli da bi bio dovoljno jasan (ono, sad se šalim a sad sam ozbiljan), ali kao što rekoh na početku - briga te, teraš dalje Mana je i što baš svako mora da kaže šta mu smeta, a mnogo lakše je ignorisati. Ali jbg, jače od ljudi. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
интимно друштво из чошка
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: mana, do problema dolazi kad si pogrešno shvaćen (svojom ili tuđom krivicom) ili bolje reći nisi dovoljno jasan, a najgore je ako svaki put moraš da koristiš smajli da bi bio dovoljno jasan (ono, sad se šalim a sad sam ozbiljan), ali kao što rekoh na početku - briga te, teraš dalje ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Prepoznah sebe u ovim znakićima...ja ih uvijek imam potrebu koristiti...ono...da ne budem krivo shvaćena... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Boss je napisao: mana, do problema dolazi kad si pogrešno shvaćen (svojom ili tuđom krivicom) ili bolje reći nisi dovoljno jasan, a najgore je ako svaki put moraš da koristiš smajli da bi bio dovoljno jasan (ono, sad se šalim a sad sam ozbiljan), ali kao što rekoh na početku - briga te, teraš dalje ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Prepoznah sebe u ovim znakićima...ja ih uvijek imam potrebu koristiti...ono...da ne budem krivo shvaćena...  Nije u tebi problem, ili meni, ili onom ko piše već onom ko čita. Ako moraš stalno koristiti smajli, jbg onda. Neka se potrudi pa jednom shvati kako treba. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Мане:
много забрана у односу на фејс.. тамо може свашта и да се пише и да се слика...
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A i to što kažeš...a ako se slučajno što i krivo shvati...lako se dodatno pojasni...  Žika...bome ne može ni na fejsu bilo što... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
dodatno objasni, ko želi ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a kad objasni filozofira. tesko je ugoditi svima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|