Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Ovaj nista ne konta kao da je zensko, i to plavusha Boss jbt sto si se zalepio za to uobrazen,isfoliran itd ako si ovde radi zabave ,onda te nicije reci ne mogu dotaknuti  Jesi ti ovde radi zabave ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne, trazim srodnu dusu.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jos pitanja
a jbt jeste stipse sta bi bilo da vam trazim pare
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ne, trazim srodnu dusu. Pa tu i leži zec. Simpatija na forumu, virtuelna zaljubljenost, ne sme ti čovek ništa napisati ako ti to shvataš kao bockanje i provociranje, to si ti. A ovamo priča dobro se zezam, a drugi forum shvataju ozbiljno. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Elem Kad šetaš ulicom,zagledaš frajerima dupe? Selo u kom delu Srbije i da li stvarno živiš na selu? Koristiš podmetač za miš? Često svraćaš u Bg i gde si studirala?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Teska ova borba za stolicu a mene ustinu ova moja jbt uff uff uffff zgnjeci mi kaziprst
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Teska ova borba za stolicu a mene ustinu ova moja jbt uff uff uffff zgnjeci mi kaziprst Ovi ispitivanje traje kao u policiji,,,bauhahahaahah,mislim Megi da se Bosske zaljubio u tebe,a nezna kako to reci,daj ga malo oslobodi,,hahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Ne, trazim srodnu dusu. Pa tu i leži zec. Simpatija na forumu, virtuelna zaljubljenost, ne sme ti čovek ništa napisati ako ti to shvataš kao bockanje i provociranje, to si ti. A ovamo priča dobro se zezam, a drugi forum shvataju ozbiljno. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ne pisi u moje ime.... ja za sebe mogu da kazem sve i svasta, i da spajam i pisem, ali drugi ne. Ustvari mogu oni kojima ja to radim, ako spojim Brad Pitta sa She, onda i on mene moze spajati.... Ja forum shvatam ozbiljno, jos to nisi primetio...bice vremena A kakav zec lezi?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi priznajem. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|