Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Što si dizala frku sad kad nema nikoga tu ? Valjda je logičnije bilo drugi put ? Misliš li da će se neko vraćati 10-ak str. nazad da sve pročita ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pokrenuli ste me pitanjima da dignem frku inace ja sam ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) nebeski Time sto mi preko glave te svadje, to glumenje, odlazak sa foruma ovaj nivo onaj nivo necu ovo necu ono, pp i ostale price , pogotovo o klanovima, ili kad mene neko svrsta ili ako neko se zakaci sa Tw recimo, da se odma zakacio s amnom MSM brate -Svi sada citaju, a oni koji dodju i vide da sam ja bila na stolici vracace u nazad i citati sve od A do SH
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pokrenuli ste me pitanjima da dignem frku inace ja sam ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) nebeski Time sto mi preko glave te svadje, to glumenje, odlazak sa foruma ovaj nivo onaj nivo necu ovo necu ono, pp i ostale price , pogotovo o klanovima, -Svi sada citaju, a oni koji dodju i vide da sam ja bila na stolici vracace u nazad i citati sve od A do SH Šta tebe briga što se drugi svađaju na forumu ? Gledaj sebe. I kakve veze ja imam sa tim da mene prozivaš ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja sam u svakoj glavi vashka ili gnjida zato me briga!
Nisam te prozivala dok nisam videla da ti mene tu bockas....
Idemo dalje....
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Ja sam u svakoj glavi vashka ili gnjida zato me briga!
Nisam te prozivala dok nisam videla da ti mene tu bockas....
Idemo dalje.... Aha, to je ključno. Znači, vidiš provokaciju tamo gde je nema a onda odlučiš da mi vratiš duplo gorom ? Primiš se na moju navodnu provokaciju, a očekuješ da se ja ne primim na tvoju ? Pa i ja sam od krvi i mesa. ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Dobro, već smo konstatovali da sam ja uobražen. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Batali te smajlije, uvređena. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Nemoj da me zoveš mala MeGi, nisam mala, ne provociraj me. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ovaj nista ne konta kao da je zensko, i to plavusha Boss jbt sto si se zalepio za to uobrazen,isfoliran itd ako si ovde radi zabave ,onda te nicije reci ne mogu dotaknuti 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Nemoj da me zoveš mala MeGi, nisam mala, ne provociraj me. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Zovi me mala MeGI, jesam mala i provociraj me.
|
|
|
|
|
|