|
Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Bradpresto Pitt je napisao: Trile je napisao: NikiKikiriki svima salje te cmokove znam ja to Ma kakavi svima,samo Koji,,,, tebi nije ?? sad cu da je, kar... uh, opomenem Nikiriki ljubi ovog Pitonju malo, nemoj da se zali okolo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
E moj Trile,pritegni ti to,otela je se ona,,,,ja ti kazem,,,
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Trile je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Trile je napisao: NikiKikiriki svima salje te cmokove znam ja to Ma kakavi svima,samo Koji,,,, tebi nije ?? sad cu da je, kar... uh, opomenem Nikiriki ljubi ovog Pitonju malo, nemoj da se zali okolo uz tvoje odobrenje ...Pitt cmokic na nosic ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hahahah,to se ne priznaje,to je isforsirano,,,
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
eto ti , dobio si nego sad ce i ona da dobije, zasto i sta ima tebe da ljubaka NikiRiki, aj na raport
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
koja ono trazi Wc placa se, dva dinara drugarice
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
леп останак вам желим Мискооооо очи моје одок ја да лалкам ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) а могла би и ти ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ajte svi koji cete vise tu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma znam Trile udaras na salu sad,alimi sam si primjetio da Triletu dijeli kiseve i kapom i,šapkom,,hahahah
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Vucice lepe snove ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 121 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|