|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Moze autogram? istancaj jedno 100000000 komada pa cu ja podelit ovdje po Srbiji msm da budes poznat i van Hrvatske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ne dijelim podsjetnice,hihihih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ju izvinjavam se i zaboravila sam da je za tebe i Severina otpjevala pjesmu pa ako podjelis podsjetnice onda neces imati za sebe i ode ti svaki dan u propast hihihihiihihiihhhhh
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Puno ti ne dostaje Pico,vidim pises izgubljeno,e ako budes imala jos jednu sansu,iskoristi je,ne ponavljaj istu pogresku ,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pisem uvjek isto a ti nemas sta napisat pa odmah ubacujes druge forumase u diskusiju mislis tako cacnuti me eeee kazem ti ne vrti istu plocu godinama moras malo mjenjat malo Ceca malo JK, malo Seve pa malo Boki 13 nemoj rode da te ja ucim kako treba a vidimt u neke trebe te ignoriraju sta si zabrljao? Ima kod nas kafic zove se "Poslednja sansa" ako ima i kod vas , zadji malo, vidi se da ti treba ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Drzim ti fige ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Volim te sto me ignoriraju,a sta mislis zasto!?Nisam im nista lose rekao,psovao,prijetio,sta ostaje,pa draga moja Megi,ostaje ljubav,dakle te sto me ignoriraju,ne rade to sto me ne vole,nego naprotiv...nisu dobile dovoljno paznje,isto i ti kad ti ne posvetim dovoljno paznje,ti se duriš,e to ti je,ali kad porastes shvatit ces,,hihihih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vidim nesto da su ti slova prazna prebledela od kada te ignoriraju nemas vise one enrgije kao sto si prije imao mozda si im dosadan, najvise mislim da neko nekog ignorira jer mu je dosaadno citat tu osobu, razmisli malo o tome Ja se durim kad ti napises neistinu u onim tvojim tekstovima gdje stalno opisujes foumase
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] Vidim nesto da su ti slova prazna prebledela od kada te ignoriraju nemas vise one enrgije kao sto si prije imao mozda si im dosadan, najvise mislim da neko nekog ignorira jer mu je dosaadno citat tu osobu, razmisli malo o tome Ja se durim kad ti napises neistinu u onim tvojim tekstovima gdje stalno opisujes foumase Hihihih,evo i sad se duris,,hahhahh,e vidis tako i moja Molena i moja Tw,kao i ti,vole me,ali su ljute na mena,pa izgleda da me mrze,a nema niti govora o tome,mrznja je nesto drugo,sto njih dvije ne poznaju,a ni ti,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 151 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|