Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
forumski sat zuri i dalje
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije nego si ti usporena a i citam da si bolesna jel sve ok?..jel izljecivo? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma *ebi me ako znam a doktori jos manje popi silne lekove a i dalje imam vrucicu **bem je 37 jedan dole ili gore
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vest o smrti Kemala Montena. Ja sam bio dete kada je on bio popularan slusao sam neku drugu vrstu muzike ali njegove pesme imaju dusu. Nisam ja neki jugonostalgicar ali dete sam jugoslavije, odrastao sam u to lepo i srecno vreme pa kada se sa ove vremenske distance okrenem i pogledam taj ogroman red velikih ljudi koji su nas napustili, neka me seta stigne. Sa tim ljudima umire i deo mog detinjstva i deo mladosti. Uz njih sam odrastao.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moram ići u maškare...aaaaaaaaaaaaa....
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E da...evo nekog normalnog utiska...ostala sam zatečena koliko se život u Danskoj razlikuje od onog kod nas...od obrazovnog sistema pa sve do plaćanja poreza...prije čitanja ovog članka nikad ne bih rekla da je toliko komplicirano tamo... http://rikavela.com/article/kada-procit ... -depresiju
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Utisak dana: maltretiranje psa iz članka. Koji imalo normalni sud može psu zabraniti lajanje od 20 h do 8 h ujutro? I još donijeti odluku da ako pas zalaje, vlasnik mora platiti 20 000 kuna?!? Naravno, odgovor je: naš sud! http://www.index.hr/black/clanak/medo-j ... 97862.aspx
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Utisak dana: maltretiranje psa iz članka. Koji imalo normalni sud može psu zabraniti lajanje od 20 h do 8 h ujutro? I još donijeti odluku da ako pas zalaje, vlasnik mora platiti 20 000 kuna?!? Naravno, odgovor je: naš sud! http://www.index.hr/black/clanak/medo-j ... 97862.aspxPa to ti je tako draga,psi ne smiju lajati,ali zato ljudi smiju i to gratis! Pravda za Medu!!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|