Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
ufffffffffff al je pao Radovanovic ufffffffffffffffff a i Ramsey, ubio se na betonu, ovi ludi malo
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Komšinice...tko je Lane? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
2:0 golcina! Kolarov
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
GiGi je napisao: Komšinice...tko je Lane?  Lane ti je oko moje zacorisala sam se u njega na proslom SP, kada je svabama zabio pobednicki i preskacuci reklame uleteo u neku rupcagu ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) inace jedan od najboljih igraca da da Sremac ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Rezime prvog poluvremena: Komentator dosadan 2:0 za Srbiju Utakmica dosadna Sudija fin +1
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
svidja mi se ova reklama xaxaxa "zlatna ribice, ispuni mi jednu zelju" "sardino, ajd vrati se u svoju konzervu" ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kone, ima li neka aktuelnost osim fudbala ? Daj da rezimiramo nešto drugo... 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Ma ne znam, kada sam procitala za onu nasu kosarkasicu Natasu da su joj amputirali nogu, nista mi se vise nije citalo. jbt 18 godina. Sve te majmune koji nenormalno voze treba zatvoriti i baciti kljuc.
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Kako je hrabra ta cura svaka joj čast. Neko bi pao u tešku depresiju posle amputacije, a ona kaže da život teče dalje i da će biti istrajna u budućnosti... TO se zove duh
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Da, veoma hrabra.