|
Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
i ja sam deda mrazu otvorila dusu..i rekla mu sve sto ni na njoj lezi....
Kao prvo, da ti reČem… ove godine il’ da me zaobiđeš u širokom luku ili da počneš da se ponašaš kako treba. Sve što sam do sada od tebe tražila niiiisi mi doneo. Ni mladost, ni lepotu, ni pamet, ni fraera... Džaba sam ti pisala, maštala, u noćima dozivala. Ili si gluv ili mnogo star pa nisi čuo. A nisam ti tražila ništa nemoguće i neostvarivo. Mis’im… postaješ društveno neodgovoran. To što ti misliš da sam ja malo prerasla poklone, debelo si se zajeb’o. Pa ja poklone volim najviše na svetu, ali.. ne one koje mi ti šalješ, nego one koje ti zvanično naručim.
Nego ovako, vataj olovku, kad već ne čuješ i piši…
1.Hoću Maldive, 10 dana, al one… all inclusive 2.Punto, nov, ispod čekića i da bude crven, da vuče na radost. 3.Hoću tašnu sa 165 pregrada, jer više ne mogu da se snađem u ovoj maloj. Šta god stavim u nju, misteriozno nestane. Pojavi se tek onda kad mi više ne treba. Kad se samo setim…onih 20 dinara u metalu sam tražila… mesecima. 4.Hoću da mi Eros Ramazzoti peva za Novu godinu, posle da me masira. 5.Hoću pončo. Vid’la sam jedan… prava sitnica 23.000. To što ima malo krzna… molim lepo! Zima je. 6.Želim da me u Novoj godini usvoji neki ruski tajkun, da mu budem omiljeno posvojče, pa da i meni kupi stan.. ne mora na Menhetnu, dobar je i Nbgd. Penthaus, naravno. (awwww ubiće me skromnost ) 7.Hoću da imam zlatnu karticu kad već nemam zlatnu ribicu. Od ovih skalarki sam digla ruke. Nit zbore, nit romore, nit želje ispunjavaju, nit’ su zlatne… a jedu Boga oca.
Ovo pišem pri zdravoj svesti i bistroj pameti.
I … nemoj da poludim, nemoj BRE da poludim, pa da vidiš šta sve hoću!
PS Mir u svetu, više hrane, bolji život i ostale pičke materine ostavljam za missice. Nemam ja vremena da se bakćem trivijalnostima. To ti pričam.
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sto rece Megi...bolje ne....svasta bi moglo da izadje 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
jok ja... ![[ljutnja.gif] [ljutnja.gif]](./images/smilies/ljutnja.gif)
|
|
|
|
|
lena
|
|

rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 01:27 Postovi: 961
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
...ako sad ne umrem od smeha-nikad neću!!!!! ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...otvaranjem svoe dushe otvoritjete svoe duhovne ochi koe tje vas voditi do istine i prosvetljenja... ...osim toga..otkritjete mnoge tazkozvane ''natprirodne'' motji unutar sebe kad osnazite svoe cakre... ...kod pravilno poravnatih i osnazenih chakri..veoma cesto se desava cudesno izlecenje kako fizickih tako i mentalnih oboljenja... ...brutalisha..veliki majstor spiritualne alhemije...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
siN bRutaL je napisao: ...otvaranjem svoe dushe otvoritjete svoe duhovne ochi koe tje vas voditi do istine i prosvetljenja... ...osim toga..otkritjete mnoge tazkozvane ''natprirodne'' motji unutar sebe kad osnazite svoe cakre... ...kod pravilno poravnatih i osnazenih chakri..veoma cesto se desava cudesno izlecenje kako fizickih tako i mentalnih oboljenja... ...brutalisha..veliki majstor spiritualne alhemije... Tebi se ne desi,,bauhahahahahah,jarane pozdrav!!!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...oo des' tebra brate ...ne ne..sacam dobro..progledah... ...operir'o sam glaukom s' duhovnih ochiu..  ... ...aj bok stari...
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 40 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|