|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss preskocila sam slucajno ponovi ih opet ako zelis.
Rekla sam citala sam neke pp ove Nije ovde niko ne optuzenickoj klupi pa da se prilazu dokazi, A oko spajanja......razumes ti sve....
Idemo dlje
Pitanja
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp....
Boss zasto sada ovo shvatas kao svadju, ovo je samo diskusija, i nisam se ja sa njom lizala, vec ok smo pisale kao sto i dalje sa njom mogu ok pisati...i nema potrebe da ne pisemo ok Ako se ona zakacila sa drugima , nije sa mnom....a da me kritikuje sme,....a nadam se i ja nju....
Ponašate se kao klinke od 10 god. Ti spajaš mene i nju, ona spaja tebe i Picarda, a niko od nas 4 se u životu nije sreo. 5 minuta nismo zajedno proveli. Ti prozivaš nas da ogovaramo a nemaš dokaze, ona proziva tebe za nešto slično... Za to vreme si preskočila 2-3 moja pitanja, ne obraćaš pažnju šta te ko pita već jedna na drugu '' režite '', da izvinete na izrazu. Žene, šta drugo reći ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ja ne rezim to je tvoj ugao gledanja...Meni nikad nije bilo sladje na stolici ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp....
Boss zasto sada ovo shvatas kao svadju, ovo je samo diskusija, i nisam se ja sa njom lizala, vec ok smo pisale kao sto i dalje sa njom mogu ok pisati...i nema potrebe da ne pisemo ok Ako se ona zakacila sa drugima , nije sa mnom....a da me kritikuje sme,....a nadam se i ja nju....
Ponašate se kao klinke od 10 god. Ti spajaš mene i nju, ona spaja tebe i Picarda, a niko od nas 4 se u životu nije sreo. 5 minuta nismo zajedno proveli. Ti prozivaš nas da ogovaramo a nemaš dokaze, ona proziva tebe za nešto slično... Za to vreme si preskočila 2-3 moja pitanja, ne obraćaš pažnju šta te ko pita već jedna na drugu '' režite '', da izvinete na izrazu. Žene, šta drugo reći ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ja ne rezim to je tvoj ugao gledanja...Meni nikad nije bilo sladje na stolici ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Iza ugla udari me kugla...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Megač, koliko puta bi oprostila nekome ko ponavlja istu grešku ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ufffff opasna ova Anđelka,fakat cemo zavrsit skupa...hihihih
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
[quote="Andjeo sa greskom"] Na forumu sam kao u kuci, i sa bliskim prijateljima.....pokazujem kad sam srecna,tuzna, drska, bezobrazna...svoje lose i dobre strane....samo jedna MeGi....dok u reali postoje dve MeGi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al dobro necu o tome....nebitno je Bitno je samo da mogu reci da nisam zlonamerna i umem priznati kad provociram,vredjam i da za vredjanja nema opravdanja. Super, drago mi je ako si takva ali svimi sebe hvalimo...sto je normalno, svako najvise voli sebe treba drugi da vide vrline i mane pa da ih napise-kaze
Poslednji put menjao MeGi dana 22 Feb 2013, 17:28, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boske nemoj da me ![[sexxx.gif] [sexxx.gif]](./images/smilies/sexxx.gif) preko Megi imas mail pa polako
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: MeGi je napisao: Aj ovako da pisemo nickove forumasa koji nisu tu Nigdje nisam rekla da spajate na pp....
Ponašate se kao klinke od 10 god. Ti spajaš mene i nju, ona spaja tebe i Picarda, a niko od nas 4 se u životu nije sreo. 5 minuta nismo zajedno proveli. Ti prozivaš nas da ogovaramo a nemaš dokaze, ona proziva tebe za nešto slično... Za to vreme si preskočila 2-3 moja pitanja, ne obraćaš pažnju šta te ko pita već jedna na drugu '' režite '', da izvinete na izrazu. Žene, šta drugo reći ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Ja ne rezim to je tvoj ugao gledanja...Meni nikad nije bilo sladje na stolici ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) Da vidim, toliko ti je slatko da na svaku moraš da odgovoriš. Pusti je da odgovara na pitanja ili se zamenite pa nek ona tebe ispituje ( provocira ). ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Boss je napisao: Megač, koliko puta bi oprostila nekome ko ponavlja istu grešku ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pitanje nije jasno moras reci koju gresku.... oprastam , ali ne zaboravljam....
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Na forumu sam kao u kuci, i sa bliskim prijateljima.....pokazujem kad sam srecna,tuzna, drska, bezobrazna...svoje lose i dobre strane....samo jedna MeGi....dok u reali postoje dve MeGi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) al dobro necu o tome....nebitno je Bitno je samo da mogu reci da nisam zlonamerna i umem priznati kad provociram,vredjam i da za vredjanja nema opravdanja. Super, drago mi je ako si takva ali svimi sebe hvalimo...sto je normalno, svako najvise voli sebe treba drugi da vide vrline i mane pa da ih napise-kaze Ko me cit moze lako zakljuciti moje vrline i mane....necu trcati po forumu i pisati...danas sam bila prosta danas sam ucinila dobro delo ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 118 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|