Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: evo sa'cu kako da necu  cccccc naprcala tolike godine u *u*icu a ponasa se ko balavica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ali cu slike vecere sto sam kuhala u subotu da pokazem to bih mogla to cu ovdje okaciti...nikakvi viberi i whatsApp-ovi ne dolaze u obzir aaaa ne ne
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: ali cu slike vecere sto sam kuhala u subotu da pokazem to bih mogla to cu ovdje okaciti...nikakvi viberi i whatsApp-ovi ne dolaze u obzir aaaa ne ne to mi kazuje da se brzo vezes za ljude i da posle ne znas sta ces sa tim ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahhaahha e nek to tebi nesto kazuje *ebo sve ostalo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: hahahahhaahha e nek to tebi nesto kazuje *ebo sve ostalo  kad meni dodje da to radim mislim ono gde ti je* ja sam pedantna znas.....sve redom ,ja to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sta onda trazis zauzvrat !?  obicno to pedantnost iziskuje hehe
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
cuj sta trazim? koncentraciju draga moja a ne da mi razmislja o avionima i kamionima i pozrtvovanost i ako treba da se ukljuci na ripit hmm...,ako nije dobro 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad mi objasni kako alkohol i koncentracija idu skupa i ruku pod ruku?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: e sad mi objasni kako alkohol i koncentracija idu skupa i ruku pod ruku? evo kako: ustirkanim osobama i onima koje su zakopcane do grla kao recimo ja ,alkohol pomaze da se opuste i kad se tako ja malo opustim onda mogu i da se raskomotim a kad me nista ne steze lakse disem i krv mi jurisa ka mozgu ihrani ga bez ustrucavanja tad pocinju da se luce neki specijalni hormoni,opet u mozgu taj deo ne znam bas najbolje ali... nekako mi stvar iz tog ugla deluje drugacije i uvek se desi cudo i zaljubim se ludo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 steta sto nisi musko majke mi hahahaha muvala bih te ja samo se nadam da kad koncentracija proradi i krv se u zilama razbukta, motorika isto tako ostaje stabilna jer dzaba sto se ne ustrucavas ako ne mozes 
|
|
|
|
|
|