Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG znam , samo opleti A koje opletes , zikino kolo? Vise volim uzicko..Jao mala opasan si levak....Nisam znala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pas koji laje ne ujeda LEVAK?- je l to neki izraz iz begisha ? Ili hoces reci da sam susplja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Hajde malo provokativna pitanja pa pitanja za forumase postos ve znam ko sta gde i kako hihiih
ajde ajde pokazite mastovitost , kreativnost ne moraju pitanja da preko mene bodete druge kao ti ASG sto radis Mala nikog ja ne bodem ja svima kazem sve u lice to bode tvoja VIP drugarica postavljajuci pitanja forumasima o meni.... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Alo vas dve, imam pitanja hoću odgovore. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Otvorite temu pa se provocirajte. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: ASG znam , samo opleti A koje opletes , zikino kolo? Vise volim uzicko..Jao mala opasan si levak....Nisam znala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pas koji laje ne ujeda LEVAK?- je l to neki izraz iz begisha ? Ili hoces reci da sam susplja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Koja svrha levka da se nesto presipa... ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif) Mislim da menjas misljenje kao carape...ili te neko prikljucio na levak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi, ne možeš tek tako nešto napisati i ćao, zdravo. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Koga ja spajam i koga ja ogovaram na pp ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Isto kao i ti, tek tako spojis Picarda i mene, dajes sebi za pravo jer citas kako se zezam sa njim eto onda mogu i ja tebe da spajam sa ASG gdje vidim tacno da imate vasu pricu, u koju nisam zalazila ustvari i necu zalaziti, vasa stvar... Dolazite sa istog fouma, pisete duze.....a ovde se pepejisete....sto naravno nije zabranjeno A ogovaras mene, No da skratim.... Ako spajas nekog, onda trpi da i drugi tebe spajaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Alo vas dve, imam pitanja hoću odgovore. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Otvorite temu pa se provocirajte. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ja se odlicno zabavljam ionako ova tema vise nema svrhu pogotovo sto je neko 10-ti put na stolici
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Boss je napisao: Alo vas dve, imam pitanja hoću odgovore. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Otvorite temu pa se provocirajte. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Ja se odlicno zabavljam ionako ova tema vise nema svrhu pogotovo sto je neko 10-ti put na stolici Auuuuuuuu....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Hajde malo provokativna pitanja pa pitanja za forumase postos ve znam ko sta gde i kako hihiih
ajde ajde pokazite mastovitost , kreativnost ne moraju pitanja da preko mene bodete druge kao ti ASG sto radis Mala nikog ja ne bodem ja svima kazem sve u lice to bode tvoja VIP drugarica postavljajuci pitanja forumasima o meni.... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Evo upravo sada bodes "Moja Vip drugarica" Mozes li nick napisati koja? Bodes i ti, ne postavljas nickove, nemoj me terati da se vracam u nazad i izbacujem pitanja gdje si bola druge, kroz postavljena pitanja...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Moras biti jasna u vezi cega menjam misljenje? Na sta mislis?
Pazi ako imamo razlicito misljenje ne mora da naci da te ne gotivim kao forumasa da sad te mrzim ili Bog zna sta....
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Hajde malo provokativna pitanja pa pitanja za forumase postos ve znam ko sta gde i kako hihiih
ajde ajde pokazite mastovitost , kreativnost ne moraju pitanja da preko mene bodete druge kao ti ASG sto radis Mala nikog ja ne bodem ja svima kazem sve u lice to bode tvoja VIP drugarica postavljajuci pitanja forumasima o meni.... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Evo upravo sada bodes "Moja Vip drugarica" Mozes li nick napisati koja? Bodes i ti, ne postavljas nickove, nemoj me terati da se vracam u nazad i izbacujem pitanja gdje si bola druge, kroz postavljena pitanja... Necu da se ponavljam,nemoj se praviti naivna ne ide ti uz karakter... Ja provociram kad imam razlog za to... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|