Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta ti je to uskopizdis? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: sta ti je to uskopizdis?  to ti je duso moja kad dodje petak a tebi se usna razvuce na samu pomisao od metak 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Razocarat cu te, ali prosla su ta vremena cekanja petka radi metka shit happens
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Molena je napisao: sta ti je to uskopizdis?  to ti je duso moja kad dodje petak a tebi se usna razvuce na samu pomisao od metak  ko početak od čarape
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Molena je napisao: sta ti je to uskopizdis?  to ti je duso moja kad dodje petak a tebi se usna razvuce na samu pomisao od metak  ko početak od čarape Mojne ti nisi sam svoj 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ovi silni kilometarski postovi.. kako je to lepo kad imate živaca pisati naDugačko i naŠiroko ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bjezi BA Ode u AmerikA i utisak joj veliki postovi  a za njih i ne trebaju zivci odmah da ti velim....veci zivci trebaju da ih procitas hihihih :*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: bjezi BA Ode u AmerikA i utisak joj veliki postovi  a za njih i ne trebaju zivci odmah da ti velim....veci zivci trebaju da ih procitas hihihih :* provokatorka!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
priznajem da nekada jesam ali sada brate nisam imala nikakve namjere da provociram sada si ti provokatorka 
|
|
|
|
|
|