Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Just je napisao: Laprdalo moje maleno Bila ja sinoc, al otisla pajkiti...ko bi tebe docekao kad se vucas do kasno  e ako si joj rekla bolje ti no ja ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nisam bila kuci sinoc... a kada sam dosla nikog nije bilo.. Senka, Molena i Megi... ali odsutne.. i ja zovi .. kukaj.. placi.. trazim tebe.. Zanu.... ali.. nikog nema.. a i muski nigde niko... i tako zaglavim na netu .. trazeci seriju i za malo da slomim komp... a tebe nema i nemaaa.. samo malo da me pomazis i da smiris moju nervozu 
Poslednji put menjao *Twilight* dana 02 Apr 2013, 10:29, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Kod mene pada kisa kao luda, vrijeme je uzasno, a april jbt ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
*Twilight* je napisao: nisam bila kuci sinoc... a kada sam dosla nikog nije bilo.. Senka, Molena i Megi... ali odsutne.. i ja zovi .. kukaj.. placi.. trazim tebe.. Zanu.... ali.. nikog nema.. a i muski nigde niko... i tako zaglavim na netu .. trazeci seriju i za malo da slomim komp... a tebe nema i nemaaa.. samo malo da me pomazis i da smiris moju nervozu  Iiii tuturutko jedna..koliko si sew iznervirala niste ni obrisali arhivu na cetu, pa sam jutros laganice citala vas hihihihih  sve mutave A koju seriju sad ganjas? evo mazim te sad ![[kiss22.gif] [kiss22.gif]](./images/smilies/kiss22.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
 Jevo me  a trazila Game of Thrones... nadjem ali me java zezala.. dobila sam link ali sad moram cekati da ucita, server me zeza.. spor.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ma sta je pisalo na chatu? Nista nismo pisale... ili jesmo ali ja zaboravila... ma ko je mogo da razmislja o tome da cisti kucu i zasipi kapiju kada sam jurila seriju... nadam se da si imala nesto pametno da procitas... jer ja za ovih godinu dana red jedan od vas nisam procitala da je imao znacenje. Em ste mutave em dosadne ihihhihihihiihii "gagagaggaga" a ima i gusaka tamo 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Ma vidi Iskre jos turila nije.. a ja cekam i cekam ... 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|