Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sve teze i teze.. odmetnula si se ti vidim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
cak i preko oceana
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ovaj narod totalno pobenavio
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Smenili Mrkonjica. Ne mogu da verujem. ![[raz_020.gif] [raz_020.gif]](./images/smilies/raz_020.gif) Ja sam u soku. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Od stresa danas nisam imao redovnu stolicu. Poremetio mi se probavno-digestivni trakt.Can nisam imao volje da popijem casicu svog omiljenog pica-malo varikine. Kakav dan!!!E moj Mrko!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Čikica je reš samo treba da ga obarim ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Ovi kilavci slabo popunjavaju teme.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Rale je legenda ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Danas sam dobila zahvalnicu ! eto , rekla sma vam ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
moram da kazem...dakle...cccc...pa jbt sta mi vredi da pricam kad me ne slusate.. aloooooooooo...slusaj ''vamo... da vam kazem..bila sam na odmoru..slike nemam izvinite me kod Pitta..javljala bih se ja sa plaze...al nisam imala suncobran, a ekran od lap topa mi slab, pa se od sunca nista ne vidi..tako da sam odustala ..i tako ... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|