Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: MeGi je napisao: Boss je napisao: Megač, ko to javno mici-maci a na pp osipa paljbu ? Kako da te zovem, MeGi, mala MeGi ili Megač ? Objasni mi zašto je mala MeGi provokacija ? Koji je moj cilj ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nisam jos saznala, ali vjerujem da ima oni koji napisu "Too MeGi kraljice kakos i dobro ovo napisala" Pogotovo kad se svadjam, vredjam nekog onako kako umem prosto.....a nekom drugom ta ista osoba garant salje "Juu vidi ovu MeGi al me nervira,kako se umislila" itd itd Ali to je isto kao i u real life...cim okrenes ledja i dobar prijatelj ce te ogovarati... Megach - time me provociras jer si video da Picard tako pise al odavno vam vec kazem-Ne padam na provokacije Zovi me kako hoces, MoZES I kozo pA VIDI SE DA JE NAKADA to "Mala MeGI" CINICNO....ali ok, mozda gresim Cilj jedino moze biti da izazoves svadju...drugih ciljeva nema Zašto bi se ja svađao sa tobom ? Ako sam dobro shvatio moje mala MeGi je cinično, Picardovo Megač je OK. Kad ja upotrebim njegovo Megač to prelazi u provokaciju. Jesam li dobro razumeo ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
Poslednji put menjao Andjeo sa greskom dana 22 Feb 2013, 16:39, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li stvarno ne znas da ukljucis masinu ili nas lozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sad me sramota i pomislicete sve najgore ali majke mi nikada nisam ukljucila ves masinu, nisam cak iz radoznalosti gledala gdje se pali ali mislim d abih znala da znas da cu probati kasnije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li stvarno ne znas da ukljucis masinu ili nas lozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sad me sramota i pomislicete sve najgore ali majke mi nikada nisam ukljucila ves masinu, nisam cak iz radoznalosti gledala gdje se pali ali mislim d abih znala da znas da cu probati kasnije Kako rece malopre sramota je ne pitati a ne ne znati ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Zašto bi se ja svađao sa tobom ? Ako sam dobro shvatio moje mala MeGi je cinično, Picardovo Megač je OK. Kad ja upotrebim njegovo Megač to prelazi u provokaciju. Jesam li dobro razumeo ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Zasto? Pa ti to najbolje znas, ne mogu ja umjesto tebe odgovoriti, neke forumase sladi kada se drugi svadjaju, a mene vise sladi kada ja ucestvujem u svadji... Boss da se ne lazemo, svi mi provociramo...pa tako i ti, i sa mala MeGi i sa MeGAC....ne kazem uvek, ali cesto DA.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: koliko na forumu "lozis" forumase a koliko pricas istinu?Aj u procentima Ne znam ni sama, ali mislim da se umislim da lozim nekog....al kad bolje razmislim jbt niko ovde nije mala beba pa da se primi na moje "lozenje" Istina je negdje tamo....u dubini smajlija koje postavljam  Misle svi da znaju o meni, i da glumim ovo ono, al aj neka......
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li stvarno ne znas da ukljucis masinu ili nas lozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sad me sramota i pomislicete sve najgore ali majke mi nikada nisam ukljucila ves masinu, nisam cak iz radoznalosti gledala gdje se pali ali mislim d abih znala da znas da cu probati kasnije Kako rece malopre sramota je ne pitati a ne ne znati ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Znas sta Anđelka,ti si pametna cura,vidim ja,,,,
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li stvarno ne znas da ukljucis masinu ili nas lozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sad me sramota i pomislicete sve najgore ali majke mi nikada nisam ukljucila ves masinu, nisam cak iz radoznalosti gledala gdje se pali ali mislim d abih znala da znas da cu probati kasnije Kako rece malopre sramota je ne pitati a ne ne znati ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Znas sta Anđelka,ti si pametna cura,vidim ja,,,, Citacu tvoj blog u redu je ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Megač, koliko puta bi oprostila nekome ko ponavlja istu grešku ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Jedva ga nađoh. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Boss je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Jbte pomiri se vec jednom Pic je number 1 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Anđelka, evo pokušavam da se nasmejem. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Pokusavas al ostala profesionalna deformacija mrguda ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
|