|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
не Мораш Меги да се слажеш нека тако кажу сви јер ти неки који су дошли треба од свих нас које су затекли да покупе културу места у коме су а не да се понашају кабадахијски и бахато више ми је пун нос пљувачине по београђанима јер, прво што ће се рећи када се погледа овај снимак је та па да ово само могу београђани... с тим предумишљАјем написах, шта год и ко год да је вешала би га на Теразијама без пардона
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jeste Vuki, ali ipak si se ogradila марш ђубре окле си дошло!!!!!!!!!! znaci nije Beogradjanin jer se Beogradjani tako ne ponasaju...hmmm mozda starija generacija i ne ali od mladjih se moze svasta ocekivati pa da je tocno sa Terazija a ne došlo Polazim od svoje sredine..i sama sam tako nekada govorila vise ne. Prestala sma generalizirati i trpati u isti kos, kako dobro tako i lose 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa kao da su svi rodjeni beogradjani kulturni? Mislim da se to sve moze podeliti samo na proslo i sadasnje vreme moderno doba je takvo, manje price vise batina tj sve se resava batinama u skoli,bolnici,autobusu,sinobusu...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to se Megi ne zove moderno doba sve moze ali nikako mi moderno ne ide uz to
sve su to stvari koje dolaze iz kuce, od drustva, skole, sa ulice pa i kad si na ulici i furas moderno doba kako ti kazes furas ga kako treba to su sve propalice i tzv ''slucajevi'' koje je zelja za modernim progutala i blago receno s*ebala.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Вучица je napisao: не Мораш Меги да се слажеш нека тако кажу сви јер ти неки који су дошли треба од свих нас које су затекли да покупе културу места у коме су а не да се понашају кабадахијски и бахато више ми је пун нос пљувачине по београђанима јер, прво што ће се рећи када се погледа овај снимак је та па да ово само могу београђани... с тим предумишљАјем написах, шта год и ко год да је вешала би га на Теразијама без пардона Vuki,ne znaš pouzdano da je taj lik neko pridošao u Beograd...i ne možeš tako generalizovati stvari...'mi Beograđani smo kulturni,vi ostali niste'...Izvini,ali ne prihvatam to.
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Alaj vam ga Vučica zavuče,,,hahahahahahahhaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ali ne mijesajte Senku tu,ona je kulturna žena.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: не Мораш Меги да се слажеш нека тако кажу сви јер ти неки који су дошли треба од свих нас које су затекли да покупе културу места у коме су а не да се понашају кабадахијски и бахато више ми је пун нос пљувачине по београђанима јер, прво што ће се рећи када се погледа овај снимак је та па да ово само могу београђани... с тим предумишљАјем написах, шта год и ко год да је вешала би га на Теразијама без пардона ja tebe pitam wucicce,dal si procitala sta si napisala majke ti? od kojih nas? koju kulturu? o kakvoj kulturi ti pises majke ti? i od kad je to beograd po nacinu ponasanja i zargonu kojim se sluzi centar kulture ? ne racunam fakultete i uostalom kulturno obrazovne ustanove! bas me zanima!!! ne.... nemoj misliti da stajem na bilo ciju stranu o.k. je napisati da je necije ponasanje nedolicno ali generalizovati.... znas... francuzi vaze za narod sa velikim kulturnim nasledjem al su nepristojni ja bih rekla najnevaspitaniji strendzeri pa ti vidi  i da se razumemo nemam ja nista protiv tvog beograda on je i moj al vidi neki divni ljudi neki ljudi koji su ziveli pre svih ovih ratova ostavili su pecat ovom gradu neko to zove zaduzbina ne zelim da polemisem dal je il je u pitanju nacionalizacija al ajde ovako....odakle sve to?a? te pare su mu pale s neba na sred terazijske cesme? jel to mislis? ja mislim da je Beograd izgradio prost srpski seljak svojim znojem pazi prost... sta ostavlja ova generacija,ako je glavna tema starosedeoci i dodjosi?! a jok! ne bih vise pisala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma i to sve da razumijem nekako. Ljude ponese taj neki osjecaj pripadnosti, patriotizma, moga ( pogotovu kada ga vezes za neki prosli period)....I sama sam tako nekada..uvijek druge krivila za smece po cestama,za sve nerede koje nas strefe su mi bili drugi krivi... kada vidim da neko baca kroz prozor auta smece, odmah bih ga okarakterizila kao seljacinu koji je dosao iz neke pripizdine...dok nisam sama uvidjela da i ''mojih'' takvih ima koliko hoces.... Nego ono sto je meni specificno u ovom videu....eto sve da je taj ''brojac putnika'' ( btw...kakvo je zanimanje ''brojac putnika''?..wtf ) došlo i da nije iz Beograda, zasto niko oko njega nije reagirao na ovo, zasto su svi samo stajali, gledali , snimali, jel to znaci da medju putnicima i okolnim prolaznicima koji suto vidjeli, nije bilo Beogradjana, jer oni bi reagirali!? Koliko je zalosno vidjeti sto taj mladic po zanimanju ''brojac putnika'' (ili kako vec) radi starom covjeku jos je zalosnije vidjeti da niko ne reagira od prisutnih. To je ono...njegov problem nije moj problem, a u sustini to je ono sto je nas generalni problem...ogradjivanje sa izlizanom recenicom ''mene se to ne tice..to nije moj problem...nije moje da reagiram''...., ali mnogi ce vjerovatno kada izadju iz tramvaja i kada se nadju medju prijateljima, daleko od tog mjesta zlocina, reagirati na nacin kako je i Vuki reagirala...osudjujuci momka kao došlu i nekulturnog stvora, a ne razmisljajuci da je mozda bas on mogao u tom trenutku reagirati i nesto napraviti.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ајоој далам сам себи за право да напишем то што јесам а ви разумите и читајте како оћете да се "оправдавам", "перем" и остало не да ми непада на ум већ ајоој јоште једаред ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 59 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|