Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
casual je napisao: Najgora je napisao: ljubite se vi ja ću puštam muziku [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DzoFSNQ2WM4[/youtube] pojacaj malo  aj ti 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ем дарлиН лепа ноћ ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Just je napisao: Pises im pismo da hoces da je ugasis..pa ti onda oni na mail posalju pitanje nakon par dana, jesi li sigurna da to zelis, ti kazes jesss..i onda ti ugase stranicu aha e al nisam mislila da je ugasim nego da je ono poluzatvorim al sam objasnila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Emanuella je napisao: zdravi ste zivi aj pusa odo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: Just je napisao: Pises im pismo da hoces da je ugasis..pa ti onda oni na mail posalju pitanje nakon par dana, jesi li sigurna da to zelis, ti kazes jesss..i onda ti ugase stranicu aha e al nisam mislila da je ugasim nego da je ono poluzatvorim al sam objasnila ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) de pojasni meni opet...živo me zanima ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nale nešto te neče pesme večeras ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ма знам Јуст да се он само према мени фемка ал сачекаћу га ја иза плота ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Cas, a što ne bi moglo ![[uziva.gif] [uziva.gif]](./images/smilies/uziva.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Samo da vas malo pozdravim! Kako ste? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|