Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Mojne je napisao: Zašto se ti plezila na nas u potpisu ? 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci Da si to pitala moju Tw ona bi rekla da joj je najduza veza ona od 20 cm od Canea,hahaha E pa pitala sam Megi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ma znam,zamo sam napravio digresiju,,,hahaha
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
koliko na forumu "lozis" forumase a koliko pricas istinu?Aj u procentima
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci 0 sati, minuta ekundi dana mjeseci godina
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mojne je napisao: Mojne je napisao: Zašto se ti plezila na nas u potpisu ?  Izvini, prekocila sam slucajno Plazim se jer mi je mnogo sladak taj smajli i zasmije me
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Megač, ko to javno mici-maci a na pp osipa paljbu ? Kako da te zovem, MeGi, mala MeGi ili Megač ? Objasni mi zašto je mala MeGi provokacija ? Koji je moj cilj ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nisam jos saznala, ali vjerujem da ima oni koji napisu "Too MeGi kraljice kakos i dobro ovo napisala" Pogotovo kad se svadjam, vredjam nekog onako kako umem prosto.....a nekom drugom ta ista osoba garant salje "Juu vidi ovu MeGi al me nervira,kako se umislila" itd itd Ali to je isto kao i u real life...cim okrenes ledja i dobar prijatelj ce te ogovarati... Megach - time me provociras jer si video da Picard tako pise al odavno vam vec kazem-Ne padam na provokacije Zovi me kako hoces, MoZES I kozo pA VIDI SE DA JE NAKADA to "Mala MeGI" CINICNO....ali ok, mozda gresim Cilj jedino moze biti da izazoves svadju...drugih ciljeva nema Zašto bi se ja svađao sa tobom ? Ako sam dobro shvatio moje mala MeGi je cinično, Picardovo Megač je OK. Kad ja upotrebim njegovo Megač to prelazi u provokaciju. Jesam li dobro razumeo ? ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci 0 sati, minuta ekundi dana mjeseci godina U tvom zivoticu? ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Just je napisao: Hahahha znala sam da neces moci ovo trece..ne bi ni ja  Jesu ovi sto si napisala bitni ili manje bitni? hahaa nisam ja tw da gresim  Manje bitni, ali tesko mi je bilo recimo izmedju Tw i Molene
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
aaa sorry, ipak si vidjela 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li se na sve mozes naviknuti kao na glas ili ima nesto sto bi u startu rekla ma ne nema sanse da si Mario ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne moze se na sve naviknuti, npr na batine......koliko god nekog da olis MA MRS samaraj sam sebe A u startu me odbije......kad nego onako seljoberski baci kljuceve na sto i krene prica ima kola, stan i kolika plata mrak mi padne na oci, najiskrenije Moze,kaze jedan dalomoš,tamam kad sam magarca naučio na batine,on krepa!Hahahaha
|
|
|
|
|
|