Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da li se na sve mozes naviknuti kao na glas ili ima nesto sto bi u startu rekla ma ne nema sanse da si Mario ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da je Bred zeljan paznje a da je u RL usamljen i da mu treba zenska ruka...Brede ljuti se ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Ne mislim.....jer kad vidim npr koliko ljudi pogresno o meni misle, da nemam RL,prijatelje itd... ja ne zelim vise da mislim nista , da su ljudi ovde jer su usamljeni i slicno...jer to moze biti pogresno...mozda neki i jesu ali za Brad Pitta stvarno ne mislim to...vise bih rekla da je to njegov stil pisanja, koji fura vec 3 godine sve zene njega vole, AL vjerujem da on u RL nadje trebu bar za jedno vece
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Andjeo sa greskom je napisao: Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci Da si to pitala moju Tw ona bi rekla da joj je najduza veza ona od 20 cm od Canea,hahaha
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da je Bred zeljan paznje a da je u RL usamljen i da mu treba zenska ruka...Brede ljuti se ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Ne mislim.....jer kad vidim npr koliko ljudi pogresno o meni misle, da nemam RL,prijatelje itd... ja ne zelim vise da mislim nista , da su ljudi ovde jer su usamljeni i slicno...jer to moze biti pogresno...mozda neki i jesu ali za Brad Pitta stvarno ne mislim to...vise bih rekla da je to njegov stil pisanja, koji fura vec 3 godine sve zene njega vole, AL vjerujem da on u RL nadje trebu bar za jedno vece ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Just je napisao: Prekrizi manje bitne
Molena - Twilight Pitt - Marrin Bubi- Sjajna Zoca - Zana Senka - Just Zlobni - Picard Trile - Brutalni hahaha vidi sto si mi stavila tesko Kud vas je Minni naucila na ovo ahaha Molena Sjajna aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu Senka Zlobni Brutalni
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da je Bred zeljan paznje a da je u RL usamljen i da mu treba zenska ruka...Brede ljuti se ![[girl_blum2.gif] [girl_blum2.gif]](./images/smilies/girl_blum2.gif) Ne mislim.....jer kad vidim npr koliko ljudi pogresno o meni misle, da nemam RL,prijatelje itd... ja ne zelim vise da mislim nista , da su ljudi ovde jer su usamljeni i slicno...jer to moze biti pogresno...mozda neki i jesu ali za Brad Pitta stvarno ne mislim to...vise bih rekla da je to njegov stil pisanja, koji fura vec 3 godine sve zene njega vole, AL vjerujem da on u RL nadje trebu bar za jedno vece E bas ti hvala,iz tvojih usta u Božje uši,,,,hahaha
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Bradpresto Pitt je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Dobro ajd najduza veza? ako ti je glupo nemoj reci Da si to pitala moju Tw ona bi rekla da joj je najduza veza ona od 20 cm od Canea,hahaha E pa pitala sam Megi ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Hahahha znala sam da neces moci ovo trece..ne bi ni ja  Jesu ovi sto si napisala bitni ili manje bitni?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Da li stvarno ne znas da ukljucis masinu ili nas lozis? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Da li se na sve mozes naviknuti kao na glas ili ima nesto sto bi u startu rekla ma ne nema sanse da si Mario ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Ne moze se na sve naviknuti, npr na batine......koliko god nekog da olis MA MRS samaraj sam sebe A u startu me odbije......kad nego onako seljoberski baci kljuceve na sto i krene prica ima kola, stan i kolika plata mrak mi padne na oci, najiskrenije
|
|
|
|
|
|