Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Miss* je napisao: Senka je napisao: Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi Pa pređi ovde...a znam da si tamo... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...za sada,dok te nas dvije ne nagovorimo da pređeš ovde... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Cu da predjem postepeno, moram ispasti fer i tamo, kapiras? Važi draga....nije secrets za tebe... Vuki srećo,obriši ono što nije baš da svi čitaju,i gdje je previše ličnog...a možeš i sve ako oni žele...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Miss* je napisao: Senka je napisao: Miss* je napisao: Senka, ma kakav moderator, tamo sam S.moderator, dosta mi je svega...veruj mi Pa pređi ovde...a znam da si tamo... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) ...za sada,dok te nas dvije ne nagovorimo da pređeš ovde... ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) Cu da predjem postepeno, moram ispasti fer i tamo, kapiras? која протекција ома па зелена ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif)
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Senka je napisao: Bole__Ser je napisao: Reši smo, sada može brisanje  Eh Bole nesrećo...drag si mi odavno,inače bi te... ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif) A neznam ja ko si, znači kada neko treba da kaže nešto za sebe, dobije ban'???
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Важи Сенкић идем ондак да усисавам ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Senka je napisao: Bole__Ser je napisao: Reši smo, sada može brisanje  Eh Bole nesrećo...drag si mi odavno,inače bi te... ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif) A neznam ja ko si, znači kada neko treba da kaže nešto za sebe, dobije ban'??? Ma kakav ban...
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
odoh da spavam ali stvarno. Bole ne daj se brate, cuti i trpi ne kukaj i teraj dalje, klin se klinom izbija ne zaboravi  boemi laku noc
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Ma nemaš jeda, druže, popio ispalu i idemo dalje, nije to problem, samo što sada ona oće ovde da kljuca, šta da radim, odo i ja...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: odoh da spavam ali stvarno. Bole ne daj se brate, cuti i trpi ne kukaj i teraj dalje, klin se klinom izbija ne zaboravi  boemi laku noc Лепо павкај Кежуалко ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
casual je napisao: odoh da spavam ali stvarno. Bole ne daj se brate, cuti i trpi ne kukaj i teraj dalje, klin se klinom izbija ne zaboravi  boemi laku noc nemo' još da ideš..ostani da vidimo jel Vučica kalina ili maša... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|