|
Autoru |
Poruka |
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Pa dobro al šta oćeš od mene više,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Miss* je napisao: A rekoh ti sta bi, jbt, ne mogu da se ponavljam....znas zbog koga sam dosla kada sam procitala sve ono. Ja jesam tamo, ali sam i ovde, uvek...kao gost, i to neka se zna. Hajde dođi ovdje kao moderator,nije secrets za tebe. Сенкић ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Bole__Ser je napisao: Pa dobro al šta oćeš od mene više, Nista Bole, nista necu. Eto, dolazicu i ovde da pisem.Jel ti to problem neki?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Вучица je napisao: Senka je napisao: Miss* je napisao: A rekoh ti sta bi, jbt, ne mogu da se ponavljam....znas zbog koga sam dosla kada sam procitala sve ono. Ja jesam tamo, ali sam i ovde, uvek...kao gost, i to neka se zna. Hajde dođi ovdje kao moderator,nije secrets za tebe. Сенкић ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Hoćemo li je nagovoriti...ti i ja a ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif)
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Sve ti je ovo pogrešno Boki...zar misliš da na ovakav način možeš nekog zadržati? I ti kažeš da je voliš...ovako se ne ponaša muškarac koji voli... Nezrelo brate...[/quote][/quote] Ali ja ne želim da je zadržim dakel idem po svaku cenu protiv sebe, preživeću, al dva puta silau nemogu da istrpim, šta će sutra biti da smo u braku, kontaš, treba da se saberem i teram dalje, ima žena tri milijarde, valda ima neka za mene!!!!!!!! Nemogu ja da se vraćam više, meni je puko film nema nazad više.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Вучица je napisao: Senka je napisao: Miss* je napisao: A rekoh ti sta bi, jbt, ne mogu da se ponavljam....znas zbog koga sam dosla kada sam procitala sve ono. Ja jesam tamo, ali sam i ovde, uvek...kao gost, i to neka se zna. Hajde dođi ovdje kao moderator,nije secrets za tebe. Сенкић ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Hoćemo li je nagovoriti...ti i ja a ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) ма мора да нама дође и има да пита да кува кахву у кафану приде ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Senka, dolazicu ja ovde da se druzimo, vrlo rado.
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Miss* je napisao: Senka, dolazicu ja ovde da se druzimo, vrlo rado. Da budeš moderator,to mi želimo. ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 121 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|