Autoru |
Poruka |
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Laku noć brate 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Senka je napisao: Ona je na ovom forumu odavno... E taman će zbog tebe takvog doći...idi begaj bre... ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Senka  Pa vid kakav si jbt... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Miss* je napisao: wuki, jesi li jos budna? A sutra ustajanje u 7h???? Јесам будна очи моје, читам све и разишљам колико човек у очају очајничке просте речи куца и неиде ми у главу што ми нерече лепо Вуки позови Мисс да дође ја би то урадила а не наовај начин и овако простачки јер колико год Боле употребио ружних речи за мене ја нећу рећи ниједну за њега а оно манијак се односило зато што и ја имам браћу и сестре Немцима а не Швабе ал јбга кад Шећерко чита онако како му поглед диктира. Нема везе нећу спавм, ти си моја сестрица и ово је ужасно доживети од једног мушкарца који некога воли е па вала неволео ме нико никада на овај начин. Сад чекам да ме оплете само тако ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

|
Senka je napisao: Bole__Ser je napisao: Senka je napisao: Ona je na ovom forumu odavno... E taman će zbog tebe takvog doći...idi begaj bre... ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Senka  Pa vid kakav si jbt... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) Pa kakav ???
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Minnie Wuki ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ne sekiraj se, nista se ne sekiraj.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bole__Ser je napisao: Miss* je napisao: Bole__Ser je napisao: Dobro i šta sad, kriv sam, šta dalje oćeš, mogla si me nazvati, sms, mail, ma kako god si htela, mogla si reći svinjo jedna, mogal si pp poslati, i šta sad, što nisi, kako sam ja tebi poslao sms i reko sve što mi je na duši... Ti si meni danas poslao 25 sms poruka uvredljive prirode, a ja, ni na jednu ti nisam odgovorila.Toliko o tome. Dobro, ti si meni dala korpu, otišla sa drugim, ja tebi napisao šta sam imao, i otišao svojim putem, i šta sada ovo bi ??? Ništa... Bole...ti mora da si u trećoj pa ti dosadno...i našao da nas malo držiš budne,da ti pravimo društvo... 
|
|
Ghost
|
|
rang

|
Pa ja sam u takvom očaju da me sramota od samog sebe i ne želim da mi se to ponovo pogotovo ne sa MIss, dakle podvalčim crtu, govorim sebi Bole ti si ispao budala i šta sad, idemo dalje, živeti se mora...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Miss* je napisao: Minnie Wuki ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ne sekiraj se, nista se ne sekiraj. како, кад те знам како дишеш, како да се несекирам јботе
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bole__Ser je napisao: Senka je napisao: Bole__Ser je napisao: Senka je napisao: Ona je na ovom forumu odavno... E taman će zbog tebe takvog doći...idi begaj bre... ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Senka  Pa vid kakav si jbt... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif) Pa kakav ??? Sve ti je ovo pogrešno Boki...zar misliš da na ovakav način možeš nekog zadržati? I ti kažeš da je voliš...ovako se ne ponaša muškarac koji voli... Nezrelo brate...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Miss* je napisao: A rekoh ti sta bi, jbt, ne mogu da se ponavljam....znas zbog koga sam dosla kada sam procitala sve ono. Ja jesam tamo, ali sam i ovde, uvek...kao gost, i to neka se zna. Hajde dođi ovdje kao moderator,nije secrets za tebe.
|
|
|