Autoru |
Poruka |
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Miss* je napisao: Eto. Tako je. Pa ša ćeš onda ovde, što nisi sa onim ko te čini sretnim ???
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Bole__Ser je napisao: Hvala brate, al,,, al, ,,, ispaljen ja  Pa naravno, ona je došla ovde da me proziva, da se prepire, neznam zašto, radi skandala... Ja sam ovde dosla da prekinem tvoje ruzne reci upucene wucici, a ne da pravim skandal, zao mi je sto je skandal i i spao, ali si sam za to kriv.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Bole brate odgledaj ovo i dobro se ismej i bice bolje. I da znas, tek kad ti izlome srce postajes smeker 
Poslednji put menjao casual dana 01 Apr 2013, 03:55, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
Bole__Ser je napisao: Miss* je napisao: Eto. Tako je. Pa ša ćeš onda ovde, što nisi sa onim ko te čini sretnim ??? A sta tebe boli uvce? Jel ne smem biti ovde?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Miss* je napisao: Eto. Tako je. Pa ša ćeš onda ovde, što nisi sa onim ko te čini sretnim ??? Ona je na ovom forumu odavno... E taman će zbog tebe takvog doći...idi begaj bre... ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif)
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Ma kakav skandal ljudi...šta vam je....sve je ovo za ljude... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Senka je napisao: Bole__Ser je napisao: Miss* je napisao: Eto. Tako je. Pa ša ćeš onda ovde, što nisi sa onim ko te čini sretnim ??? Ona je na ovom forumu odavno... E taman će zbog tebe takvog doći...idi begaj bre... ![[ququ.gif] [ququ.gif]](./images/smilies/ququ.gif) Senka 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
E ljudi, ja stvarno ne znam o cemu se tu radi i necu da ulazim u to - malo se zafrkavam samo, ali nemojte Vucicu da mi nervirate, ona je dobra dusa. aj laku noc svima ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Вучица je napisao: Zlobni je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa nije mi lepo, ti si došla da se sladiš, ispalial me, otišla sa drugim i sada dolazi da gleda moj očaj, neznam više šta oćeš.
Pljuj po meni, gadjaj me cime hoces, li znas koga vise da ne spominjes.Nadam se da ces to ispostovati.
Kakav dramski lajn jebote ! 'ebes Velikog Brata ovo je mnogo zanimljivije ! Ne daj se Boleeeeee !!! Sve su zene iste !!! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) е па Злоћо ниси фер уопште ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) ..Zloćo i ja mislim da nisi fer...isti si k'o svi muškarci..evo ja se solidarišem sa ženskim svetom... Mis'...imaš moju podršku...i ti Vučice....
|
|
|
|
|
|