|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Zašto se ti plezila na nas u potpisu ?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gdje igra taj Tolstoj jel u Barci,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ASG postavljas pitanja koja su provokacija a i koja nisu svaki forumas ima potrebu za tim, gledam na to kao normalnu pojavu samo onda kada forumas kaze, JESTE , PROVOCIRAM PA STA Mislim da ti najbolje znas kad provociras a kad ne 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Anđelka imas pp,samo sam te nesto pitao,ajd vidi:)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da Asg i od muza tvoga,bauhahahahah,to sam zaboravio,vijao me je ovuda,,,po Forumu,,, Pitt postavljaj pitanja pokazi se ne palamudi Kad odgovoris na ona koja sam ti postavio,,,, Na sva sam ti odgovorila Pucaj dalje sa pitanjima da vidim valjaju li a i Bas mi se odgovara a i pametuje
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Megi sta da te pitam o sexu kad nisi u tom fazonu...Al ajde posto ono drugo je prov.. Da li zamisljajs neku osobu na forumu?Znas sta te pitam? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da Asg i od muza tvoga,bauhahahahah,to sam zaboravio,vijao me je ovuda,,,po Forumu,,, Pitt postavljaj pitanja pokazi se ne palamudi Kad odgovoris na ona koja sam ti postavio,,,, Na sva sam ti odgovorila Pucaj dalje sa pitanjima da vidim valjaju li a i Bas mi se odgovara a i pametuje Joj nemogu vise,od jutra radim,,,stala mi pamet,a nisi odgovorila na sva moja,,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Bradpresto Pitt je napisao: Anđelka imas pp,samo sam te nesto pitao,ajd vidi:) Nasao si mene malo da z
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Megač, ko to javno mici-maci a na pp osipa paljbu ? Kako da te zovem, MeGi, mala MeGi ili Megač ? Objasni mi zašto je mala MeGi provokacija ? Koji je moj cilj ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Nisam jos saznala, ali vjerujem da ima oni koji napisu "Too MeGi kraljice kakos i dobro ovo napisala" Pogotovo kad se svadjam, vredjam nekog onako kako umem prosto.....a nekom drugom ta ista osoba garant salje "Juu vidi ovu MeGi al me nervira,kako se umislila" itd itd Ali to je isto kao i u real life...cim okrenes ledja i dobar prijatelj ce te ogovarati... Megach - time me provociras jer si video da Picard tako pise al odavno vam vec kazem-Ne padam na provokacije Zovi me kako hoces, MoZES I kozo pA VIDI SE DA JE NAKADA to "Mala MeGI" CINICNO....ali ok, mozda gresim Cilj jedino moze biti da izazoves svadju...drugih ciljeva nema
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Andjeo sa greskom je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Anđelka imas pp,samo sam te nesto pitao,ajd vidi:) Nasao si mene malo da z Zasto to mislis Anđele,,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 106 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|