|
Autoru |
Poruka |
Ghost
|
|
rang

Pridružio se: 30 Mar 2013, 17:11 Postovi: 336
|
Zlobni je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa nije mi lepo, ti si došla da se sladiš, ispalial me, otišla sa drugim i sada dolazi da gleda moj očaj, neznam više šta oćeš.
Pljuj po meni, gadjaj me cime hoces, li znas koga vise da ne spominjes.Nadam se da ces to ispostovati.
Kakav dramski lajn jebote ! 'ebes Velikog Brata ovo je mnogo zanimljivije ! Ne daj se Boleeeeee !!! Sve su zene iste !!! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Xaxaxaxa, eeeeee nasmeja me na kraju 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa nije mi lepo, ti si došla da se sladiš, ispalial me, otišla sa drugim i sada dolazi da gleda moj očaj, neznam više šta oćeš.
Pljuj po meni, gadjaj me cime hoces, li znas koga vise da ne spominjes.Nadam se da ces to ispostovati.
Kakav dramski lajn jebote ! 'ebes Velikog Brata ovo je mnogo zanimljivije ! Ne daj se Boleeeeee !!! Sve su zene iste !!! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) е па Злоћо ниси фер уопште ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Miss* je napisao: Pljuj po meni, gadjaj me cime hoces, li znas koga vise da ne spominjes.Nadam se da ces to ispostovati. Jednostavno, ja te voleo, ti mi dala korpu, ne mešaj nju, nemoj da mi staje na put, to je sve, neka vodi računa o sovjim problemima, ne o mojim, to što sam ja u očaju to je moj problem, sutra lepo odem u manastir upalim sveću, bacim se na molitvu pa do pričešća, nema mi druge... Ihhhh...i sve riješiš svijećom i molitvom.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Ghost
|
|
rang

|
Pa šta bi ti meni posavetovala ???
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

Pridružio se: 12 Dec 2012, 08:14 Postovi: 1506
|
Nemojte spajati citate, ispade da je sve Bole napisao, a pola je moje. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Вучица je napisao: Zlobni je napisao: Bole__Ser je napisao: Pa nije mi lepo, ti si došla da se sladiš, ispalial me, otišla sa drugim i sada dolazi da gleda moj očaj, neznam više šta oćeš.
Kakav dramski lajn jebote ! 'ebes Velikog Brata ovo je mnogo zanimljivije ! Ne daj se Boleeeeee !!! Sve su zene iste !!! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) е па Злоћо ниси фер уопште ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) Cuti, vidis da sam uspeo malo da ga nasmejem... P.S. Ja sam na tvojoj strani ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Bole__Ser je napisao: Pa šta bi ti meni posavetovala ??? Ja bih ti savjetovala da zaboraviš što je bilo...da se ne osvrćeš...i da kreneš iznova.... Mada sam sigurna da ti i Zloćko i Cas...i Minnie mogu reći šta i oni misle .
|
|
Miss*
|
|

rang

|
|
|
|
|
Ghost
|
|
rang

|
Hvala brate, al,,, al, ,,, ispaljen ja  Pa naravno, ona je došla ovde da me proziva, da se prepire, neznam zašto, radi skandala...
|
|
|
|
|
Miss*
|
|

rang

|
wuki, jesi li jos budna? A sutra ustajanje u 7h????
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 74 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|