|
Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Megi da li moja pitanja shvatas kao provokaciju ili radoznalost? Da li pitanja moraju da opravdavaju naziv teme "vruca stolica"? Kao radoznalost licno meni aLI postavljas mi pitanja kako bi provocirala forumase sa kojima imas nesuglasice Ne moraju da opravdaju naziv teme sto se mene tice mozete me pitati i pitanja na nivou 3godisnjeg deteta Nemam problem sa tim svima sve kazem u lice.... Nego me iskljucivo zanima tvoje misljenje ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Ja svima lepo napakujem na pp,ako nisi dobila pp znaci nisi puno zgresila Na nivou?Cijem? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako te citam, mozda pogresno, kao sto npr meni neki pogresno citaju ne mozemo se uvek razumeti a i da mozemo bilo bi dosadno Ne zanimaju me tvoje nesuglasice sa drugima, niti kome saljes pp ali ne volim to, volim kad se javno kaze sta mislis o nekom jer razocaram se kad citam neke javno , a neke na pp Javno-mici maci a na pp- paljba po nekom forumasu
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: E da Asg i od muza tvoga,bauhahahahah,to sam zaboravio,vijao me je ovuda,,,po Forumu,,, Pitt postavljaj pitanja pokazi se ne palamudi
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Ja svima lepo napakujem na pp,ako nisi dobila pp znaci nisi puno zgresila Na nivou?Cijem? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako te citam, mozda pogresno, kao sto npr meni neki pogresno citaju ne mozemo se uvek razumeti a i da mozemo bilo bi dosadno Ne zanimaju me tvoje nesuglasice sa drugima, niti kome saljes pp ali ne volim to, volim kad se javno kaze sta mislis o nekom jer razocaram se kad citam neke javno , a neke na pp Javno-mici maci a na pp- paljba po nekom forumasu A zamisli da je obrnuto? Nista nije tajno.Sve se zna ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da najbolje prolaze dupli agenti i u zivotu i na forumu? Uff jbt sto me teras da razmisljam Sta je dupli agent-mislis licemeri? U zivotu bolje prolaze licemeri, onako malo losiji ljudi, koji znaju biti umiljati i odmah toj osobi i nogu podmetnuti A na forumu , prolazi svako, svako moze da se registruje Msm kakva prolaznost ima na forumu?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E da Asg i od muza tvoga,bauhahahahah,to sam zaboravio,vijao me je ovuda,,,po Forumu,,, Pitt postavljaj pitanja pokazi se ne palamudi Kad odgovoris na ona koja sam ti postavio,,,,
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da najbolje prolaze dupli agenti i u zivotu i na forumu? Uff jbt sto me teras da razmisljam Sta je dupli agent-mislis licemeri? U zivotu bolje prolaze licemeri, onako malo losiji ljudi, koji znaju biti umiljati i odmah toj osobi i nogu podmetnuti A na forumu , prolazi svako, svako moze da se registruje Msm kakva prolaznost ima na forumu? Diplomatski. ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Megač, ko to javno mici-maci a na pp osipa paljbu ? Kako da te zovem, MeGi, mala MeGi ili Megač ? Objasni mi zašto je mala MeGi provokacija ? Koji je moj cilj ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Andjeo sa greskom je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li mislis da je glupo da osoba koja je akademski gradjanin ne zna sta znaci termin sujeta? Priznajem da ne znam definicije mnogih reci Prvo sta znaci Akademski gradjanin? kakav trebas biti da bi te ljudi svrstali ili prekrizili,pripadas li ili ne... Ne mislim da je ta osoba glupa....i sta je ustvari sujeta.....svako taj termin definise kako zeli i ne postoji odredjena definicija Kako je ti definises,tj dozivljavas ? Osobu koja ne zna da definise sta je sujeta , dozivljavam je kao osobu normalnu Nije greh ne znati, greh je ne pitati Nije sram npr pitati Ko je Tolstoj- sta ima veze ako neko ne zna.....ne moraju svi sve znati i biti obrazovani
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Ova Megi mene totalno krivo shvata...Ne mogu ja vise pitati
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 130 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|