Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Sta te privlaci na Picardu?Ajde nemoj da se stidis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam ga videla. Tako da sta me fizicki privlaci ne mogu reci... pisanje me privuklo, njegova sala itd itd Ali vise me ne privlaci nista...ali izgleda mi kao ok, zanimljiv decko...naravno ima mana kao i svako ljudsko bice 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Sta te privlaci na Picardu?Ajde nemoj da se stidis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam ga videla. Tako da sta me fizicki privlaci ne mogu reci... pisanje me privuklo, njegova sala itd itd Ali vise me ne privlaci nista...ali izgleda mi kao ok, zanimljiv decko...naravno ima mana kao i svako ljudsko bice  Ma nema on mana,nemoguce!!!!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Sta te privlaci na Picardu?Ajde nemoj da se stidis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam ga videla. Tako da sta me fizicki privlaci ne mogu reci... pisanje me privuklo, njegova sala itd itd Ali vise me ne privlaci nista...ali izgleda mi kao ok, zanimljiv decko...naravno ima mana kao i svako ljudsko bice  Ma nema on mana,nemoguce!!!! Svi imamo mane ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Boss je napisao: Tvoje mišljenje o forumašici ASG ? Tvoje mišljenje o forumašu Marrinu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) O ASG- mislim da je ok, ali voli da provocira, pogotovo na vrucoj stolici. Ne svidja mi se sto ne zna da se izjasni Brate ako mislis da je neko ovakav-onakav napisi.....ali ocigledno zeli da vazi za forumasa koji je na nivou. Mozda gresim.... O Marinu Mislim da je ok decko, al stvarno. Krivo mi je sto imam osjecaj da on misli da ga drugi ne gotive Mislim da treba vremena da se skonta njegov stil pisanja, na pocetku sam mislila da je teski smooor, ali u poslednje vreme izlazi i njegova duhovita strana na forumu. Nije zlonameran.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma nema Picard,,,,dobro sad,i ja,,,bauhahahhahah
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: MeGi, kad ćeš nam opet pisati na blogu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
MeGi je napisao: Boss je napisao: Tvoje mišljenje o forumašici ASG ? Tvoje mišljenje o forumašu Marrinu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) O ASG- mislim da je ok, ali voli da provocira, pogotovo na vrucoj stolici. Ne svidja mi se sto ne zna da se izjasni Brate ako mislis da je neko ovakav-onakav napisi.....ali ocigledno zeli da vazi za forumasa koji je na nivou. Mozda gresim.... O Marinu Mislim da je ok decko, al stvarno. Krivo mi je sto imam osjecaj da on misli da ga drugi ne gotive Mislim da treba vremena da se skonta njegov stil pisanja, na pocetku sam mislila da je teski smooor, ali u poslednje vreme izlazi i njegova duhovita strana na forumu. Nije zlonameran. Ja svima lepo napakujem na pp,ako nisi dobila pp znaci nisi puno zgresila Na nivou?Cijem? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja sam dobio ppove od Andelke,,,buahahhahahah
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Megi da li moja pitanja shvatas kao provokaciju ili radoznalost? Da li pitanja moraju da opravdavaju naziv teme "vruca stolica"?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja sam dobio ppove od Andelke,,,buahahhahahah I od njenog muza buhhahhaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|