па ко пита нескита јбга а ко непита отвара ко ја 100000 прозорчића а ко оће да помогне помаже без приговора како год хвала одо се позабавим мојим слиЧкама
Vucice, ja nisam znala nista ali imas ljude koji svoje sto znaju kazu, na starom forumu dobiti informaciju za bilo sta vezano za to moglo je 'juce'. Sreca da je imalo par njih te su mi objasnili kako (Cane mi pokazao dosta toga) Oni koji su znali za zivu glavu nisu hteli da kazu koje programe koriste, da bi bili najbolji. Kasnije moj brat Zoca (Admin ovde) sve sto mi je trebalo nadje i da uputstvo, majstor za sve sto drugi kriju vazano za programe On me naucio i spotove da pravim pre dve godine
па ко пита нескита јбга а ко непита отвара ко ја 100000 прозорчића а ко оће да помогне помаже без приговора како год хвала одо се позабавим мојим слиЧкама
Твајлајт свиђа ми се она ФБ страница
Ma niko bre ne pregovara nisi ti prosla krz sta smo i mi ovde mozes dobiti informaciju za sve E da si ti prosla kroz ono "Dal liz ribice pa dobijes link" a pazi ovo... na tom starom forumu je imalo 20 smajlija i drugi koji bi kacili smajlice ... pitas odakle im tako dobri.. isto dobijes juce. ili odgovor "ne mogu da ti dam i ja sam ih dobio, moram prvo da pitam jel smem da ti dam"
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 187 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu