Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
почни да тренираш па ће се врнути ди им је место и то с осмех на лицима ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ali Iskra umjereno s treniranjem da ti i treca ne naraste  zamisli da jos s jednom moras izaci na kraj hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: Ma postoje teme o kojima se ne pise, posebno ako osoba ne zna i nije dorasla prihvatati tudje stavove....tu uvijek nece biti ista misljenja. I treba da shvatimo svi da se u skolama drugacije uci i da svaciji mediji drugacije prezentiraju cijelu pricu..i to je jbt NORMALNO!!! Nema tu mi smo u pravu ili vi ste u pravu...o cemu pricamo. A i na kraju onoliko koliko ja znam, ovdje se ni jedan rat nije zavrsio necijom pobjedom....ni onaj prvi a ni drugi svjetski..jos uvijek se ne zna ko je pobjednik. A za sve njih ja sam najveci pobjednik jer me zaboli briga....taman posla. A inace sam toliki domoljub da bi sutra da zapuca prva bila na putu za negdje...znas kako bi ostala...malo morgen haha. Da sam bila pametna kao sto nisam 99-kad je pocelo bombardovanje i ja mogla sa decom otici u Nemacku..( muz naravno nije mogao ici jer je pandur u rezervi ..msm ne zove se tako al nije ni bitno sad) postedela bi decu i sebe stresova koje smo doziveli. Srbija i bilo koja Drzava koja se odvojila bolje videla nije, niti ce nam biti bolje. Sad pricamo o pobedi nad fasizmom a ljudi nemaju plate, ostaju bez posla.. nikad vise bolesnijeg , umobolnijeg sveta nije bilo nego danas i tako.. da ga ebem sta sam htela reci otisla sam naveliko i nasiroko
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: ali Iskra umjereno s treniranjem da ti i treca ne naraste  zamisli da jos s jednom moras izaci na kraj hahaha treca mi raste dole.. il se to zovu mu*a ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahhahahhahahaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Odlicno si krenula....i to je i jeste poanta. Mozes imati vojsku najboju na svetu, ali ebes vojsku ako ti je narod gladan i ne zive kako treba da zive. Mi ovdje nemamo ni vojsku hahah...znaci to ej tek prica za sebe haha- Uglavnom...mogla bih i ja o ratu i vremenu provedenom u podrumima, bjezeci i napustajuci svoj dom, spavajuci po tudjim krevetima i kucama...ali cemu jbt. Pa to je rat, kao da je mene neko nesto pitao. Ja bjezala ovamo na jednoj strani , isto tako je tamo na drugoj strani neko drugi bjezao i po podrumima spavao....tako to valjda ide kad se ratuje majke im se naspominjem  Unistili mi najbolje gdoine zivota i djetinjstvo....ali zato mi drago kad vidim ovu mladost danasnju ...poput Gigi npr...ponosna sam na njih. Samo ne dajte da vas stari svojim nebuloznim i nebitnim pricama sjebu u mozak i u glavu...ne treba se zamarati nebitnim stvarima...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
vi ste lude hahahahahaa  i imate to dole...m*da jel se tako zove skoro pa zaboravih...dugo ne naletih na prava 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Tako je Molencice, prošlost se ostavlja .. ne moze se promeniti , ako zelimo ici napred nema tu.. Rat je strasna stvar.. ne ponovilo se nikada. Žrtava je bilo na sve strane, svako je nekoga izgubio , sto i jeste najveca tragedija jer dok su politicari negde u negom bunkeru jeli g**na narod je ginuo, al ajmo zbog nas i nase dece da gledamo u buducnost i stvorimo bolje danas i sutra ajd bre dosta sam pisala slobodno mi recite da jedem goHana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
цц ала сте се сад ослободиле кад имате кићослава и моодослава само вас две пишите ја вас сигурно читам ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|