Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
JBT.. ovde kao da svima rastu kutnjaci pa su neurozni.... Senka sta znaci ADMIN ovog sajta.. zar nisi ti admin il sam ja nesto propustila u ovih par meseci od kad sam slabo dolazila...
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ADMIN je lik iz bajke ..uz zvuke halalajke haha  Vala bas Iskra....kutnjaci, a trebali bi umnjaci, ali haj..doci ce valjda i to vrijeme. Ja sam razocarana....strasno i neobjasnjivo.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Ne mogu da shvatim da neko sa 40 ili ti pa preko 4- banke moze da nasedne na bilo cije provokacije to moze da se desi novim forumasima koji su novi uopsteno u ovom net svetu.. al ljudima koji su tu godinama..ma begaj mada moram da kazem.. odajem im priznanje. ko god vodi polemiku i problematiku na netu to je sjajno jer znaci da nemaju realan zivotni problem..ili ti nemaju opipljivu osobu pored sebe pa onda dodju ovde da malo poseju bes, negativu i tako to
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
лепо рекох неки други космос и нека пета димензија но ваљда ће једног дана неки клинци доживети да све дође на своје место да свако каже шта мисли и како али са културним и нормалним речником без ниподаштавања и омаловажавања.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma i to Iskra a i ne mogu da shvatim da neko na ovakve stvari jos uvijek reagira srcem i kao da mu je to jedno od najvecih zivotnih pitanja...od egzistencijalnog koje je danas najvece pa onda i sve ostalo. Ali hajde...sto ljudi, sto cudi...sto zena 200 sisa 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Kad se mi promenimo ( mora da sam promasila temu ) slobodno me Vuki ispravi onda ce promene biti vidljive, sve dok vidimo trn u tudjem a ne panj u svom oku bice nam ebeno...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Ma i to Iskra a i ne mogu da shvatim da neko na ovakve stvari jos uvijek reagira srcem i kao da mu je to jedno od najvecih zivotnih pitanja...od egzistencijalnog koje je danas najvece pa onda i sve ostalo. Ali hajde...sto ljudi, sto cudi...sto zena 200 sisa  leleeeee koliko sisaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Слажем се Искро до последњег слова. Само дигресије ради, ако славимо победу над фаШизмом а ја сам мислила да је то нпр тема зашто се одма делимо на ове или оне, знаш оно, са шишкама и без и какве везе има... блаблатрућ... углавном Мо пар сиса је било мање ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o maj gadd. od kad sam oslabila i njih vise nemam ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma postoje teme o kojima se ne pise, posebno ako osoba ne zna i nije dorasla prihvatati tudje stavove....tu uvijek nece biti ista misljenja. I treba da shvatimo svi da se u skolama drugacije uci i da svaciji mediji drugacije prezentiraju cijelu pricu..i to je jbt NORMALNO!!! Nema tu mi smo u pravu ili vi ste u pravu...o cemu pricamo. A i na kraju onoliko koliko ja znam, ovdje se ni jedan rat nije zavrsio necijom pobjedom....ni onaj prvi a ni drugi svjetski..jos uvijek se ne zna ko je pobjednik. A za sve njih ja sam najveci pobjednik jer me zaboli briga....taman posla. A inace sam toliki domoljub da bi sutra da zapuca prva bila na putu za negdje...znas kako bi ostala...malo morgen haha.
|
|
|
|
|
|