|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Admin sajta umalo nije banovao i Pitta,i Pica,i Casuala...jedva sam to uspjela spriječiti... Neka ih...svako ima pravo na svoje mišljenje,pa makar to nekom i bilo uvredljivo...ali to su teme oko kojih ćemo se svi mi teško složiti...i to je potpuno normalno... Ali,moramo se naučiti toleranciji i prihvatiti da nikako svi ne možemo jednako misliti. Jbg,ja o socijalizmu,i o tiletu nemam nikakvo mišljenje,a ti istog kuješ u nebesa.Pa šta...poštujem tvoje mišljenje,kao i što bi i ti trebala moje... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Admin sajta umalo nije banovao i Pitta,i Pica,i Casuala...jedva sam to uspjela spriječiti... Neka ih...svako ima pravo na svoje mišljenje,pa makar to nekom i bilo uvredljivo...ali to su teme oko kojih ćemo se svi mi teško složiti...i to je potpuno normalno... Ali,moramo se naučiti toleranciji i prihvatiti da nikako svi ne možemo jednako misliti. Jbg,ja o socijalizmu,i o tiletu nemam nikakvo mišljenje,a ti istog kuješ u nebesa.Pa šta...poštujem tvoje mišljenje,kao i što bi i ti trebala moje... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ma naravno al nije to isto nemoj mi pisati o tim stvarima znam ja razliku ovo sto je Pickard uradio danas je isto ko ona zastava velike Albanije na prtizanovom stadionu ruzno je to Senka a jos ruznije kad ne sankcionises postavlja se pitanje sta covek da misli eto ti Pickarda ustasicupa nek ti piskara po forumu ja sigurno vise necu
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma daj bre She...eto ti,sad si i ti njega uvrijedila...Što ti to treba? Ostani iznad i izvan toga...nisam ni ja trebala napisati ono što sam napisala...jer sve ono on zna..a i oni koji misle kao on...pa im još i ja stajem na muku...
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ma daj bre She...eto ti,sad si i ti njega uvrijedila...Što ti to treba? Ostani iznad i izvan toga...nisam ni ja trebala napisati ono što sam napisala...jer sve ono on zna..a i oni koji misle kao on...pa im još i ja stajem na muku... boli me dupe sta si ti pisala ali u pravilniku tvog foruma pise da je zabranjeno vredjati nekoga na nacionalnoj osnovi imas da ih ban ili ban mene
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
znam da ces mene
zato se *ebi
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Tebe neću...budi sigurna... I budite dobri...neće me biti do utorka...nemojte da mi pokvarite slavu... Dotle će admin sajta paziti na vas...a on nije tolerantan kao što sam ja. u pamet se dragi moji. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma kakva borba protiv fasizma to se skrece pozornost od mizernog zivota di se smanjuju mirovine i place koje si inace ispod svakog ljudskog dostojanstva,ali dobro je imati ponos,to je cinimi se jedino sto nekima preostaje,međutim,od ponosa se ne živi,nego od opipljivih stvari,moram reci da ja dosta dobro živim.Imam iPad,,,hahahahahaha kakav si ti debilod coveka to je strasno...al bas mnogo strasno.*ebo te i iPad i penzija i tvoje "bogatsvo" idiote jedan, vecito spominjes kako je neko siromasan, kako je neko glup, kako si ti najpametniji, (a ne znas ni da se jedna najobicnija rec "podaci" ne pise kao sto si ti napisao "podatci") a nemas pojma ko je kakav (mislim na clanove foruma) Zgadilo mi se vise tvoje pametovanje i savetovanja nekih ljudi da te kuliram... toliko si tup, glup, podmukao i zavidan da jednostavno covek ne moze da te iskulira... sta li je trebalo ovom Bogu da pusta na svet takve kao ti?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nas je pitic maskota foruma, glup jeste, zavidan takodje, podmukao u granicama koje mu to ograniceni intelekt dozvoljava, lazov je u rangu Barona Minhauzena, ali bez njega ovo mesto ne bi bilo isto  Kad pocne da se samosazaljeva, da narice, zove Senku u pomoc, da vredja i cinkari i trazi ban drugima, joooj nema to cenu  Odjavi se pa eto ga opet za pola sata, ostao je duzan, trazi revans, sikce, ujeda  Forumski Sanco Pansa 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
au bre vi ko deca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: Admin sajta umalo nije banovao i Pitta,i Pica,i Casuala...jedva sam to uspjela spriječiti... Neka ih...svako ima pravo na svoje mišljenje,pa makar to nekom i bilo uvredljivo...ali to su teme oko kojih ćemo se svi mi teško složiti...i to je potpuno normalno... Ali,moramo se naučiti toleranciji i prihvatiti da nikako svi ne možemo jednako misliti. Jbg,ja o socijalizmu,i o tiletu nemam nikakvo mišljenje,a ti istog kuješ u nebesa.Pa šta...poštujem tvoje mišljenje,kao i što bi i ti trebala moje... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ok, zloupotrebljeno je gostoprimstvo foruma i prihvatio bih to. Evo samobanovacu se na 24 sata, izvinjavam se ako sam nekoga uvredio i povredio, zaista nisam imao nameru.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 63 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|