Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
važno je da si mi ti srećna
ajde pevaj mi nešto
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nemam druga posla,idi bre smaras ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
poruka za onne koji nisu bili na forumu danas da ih ''vidim'' a posebno za Molenu,Trileta, Picarda..Za Komsinicu (ako dolazi),Lazu (takodje ako dolazi), Casuala...LJUBIM VAS...puunoooooooooo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: poruka za onne koji nisu bili na forumu danas da ih ''vidim'' a posebno za Molenu,Trileta, Picarda..Za Komsinicu (ako dolazi),Lazu (takodje ako dolazi), Casuala...LJUBIM VAS...puunoooooooooo e ovo nije normalno....pa kako ti uvijek dodjes kad mi nismo tu sve mi se cini da ti to tako biras Julia...nedostajes mnogo majke mi...bas nedostajes i Ljubim i ja tebe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Senka je napisao: Ne dopuštam više vrijeđanje foruma skidanjem avatara. Nisam ovo vidjela..tek sada. E a stvarno…kako se to vrijedja forum skidanjem avatara Senka, molim te?? Ne kapiram ti tu teoriju nikada…ovaj put si nadmasila samu sebe hahah. Vece su ti vrijedjanje pojedini avatari i rangovi koje imaju forumasi nego ono kad neko skine sve pa odmara jedno vrijeme. A i kad napises onako nesto onda objasni ljudima koji te pitaju. Evo pitam te ja a pitala te i She!? ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Oooo Božeee...napišem nešto iz zeze a vi ozbiljno shvatite...a kad nešto napišem ozbiljno,onda ništa ne zarezujete... Ma skidajte vi avatare...ne mogu ja na to uticati...mada JA mislim da je to glupo...čim nekom malo 'crevo na levo',odmah skida avatar...
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nemo neko da mi Delona diro....jes čula Senka !!!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
more eb te se vi ja cu ga skinem kad mi se hoce a ko se vredja bas me briga pogotovo jel ozbiljno il iz zeza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|