|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ajde Boze da se prekrstim da i ovaj moj teca normalan upis ostavi  Samo ispravka teco, Putin nije bio ni u planu da bude politicki faktor u Rusiji dok je NATO ubijao po Srbiji i Republici Srpskoj. Ali ti si to naravno znao nego si napravio lapsus. A ratovi, pusti to drzi se ti svoje enigmatike 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Зашто сте баш толико острашћени?! Баш ми није јасно ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ај ок, ја сам плавуша па ми није ни замерити. Елем, да смо тврдоглави и инаџије ох па ко каже да нисамо (мислим на Србе)... постасмо свашта од како нам је демократија широм "отворила очи"... Занима ме шта ће се следеће године, када буде било Војне Параде у Хрватској, писати на овом нашем форуму, да ли ће се величати Олуја, пошто ће Прада бити у част двадесетогодишњице исте, или ће се опет наћи паметни који ће шлајмарисати по Србији и Српскоме роду... но, да не националиШем, нападам и остало, пошто ће неки овде тако прочитати, мада је чињеница да је том Олујом протерано преко 250.000 Срба ал то су само Срби (читај мишеви!). ЗАКЉУЧАК: На овој Паради у Част Борбе против Фашизма нема места замеркама нити било каквом пребројавању, требало би да је памети људске, ко што није и демократије, ко што није, да се на просторима бивше Југославије организује парада сваке године, пошто смо се јелте сви борили заједно ко Партизни, и да Војске свих "државица" учествују заједно, ал то ће ваљда бити у неком другом космосу и некој другој хемисфери!
Poslednji put menjao Вучица dana 18 Okt 2014, 13:32, izmenjena 3 puta
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Broj nezaposlenih ponovno premašio 300 tisuća: U 15 dana bez posla ostalo 9500 osoba http://www.index.hr/vijesti/clanak/broj ... 78271.aspxž E to se zove utisak dana!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma kakva borba protiv fasizma to se skrece pozornost od mizernog zivota di se smanjuju mirovine i place koje si inace ispod svakog ljudskog dostojanstva,ali dobro je imati ponos,to je cinimi se jedino sto nekima preostaje,međutim,od ponosa se ne živi,nego od opipljivih stvari,moram reci da ja dosta dobro živim.Imam iPad,,,hahahahahaha
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Ma nisam Vucice primetio da je iko ostrascen, samo mi neznanje smeta. pa trazim obrazlozenje jer smatram da picard nije bio zlonameran vec je jednostavno kreirao svoj sud na osnovu onoga sto mu je servirano. Eto Pitt pita koji je rat Srpska vojska dobila lebe mekaniiii  To ti je tako kada te pogresno uce, ti to prihvatis i onda kazes "da je to realnost i da je to tako"  U ovoj Srbiji je policija korumpirana, pravosudje prakticno i ne postoji, osim onih delova koji svojim radom pune drzavni budzet, zakonodavna vlast (citaj Skupstina) je izgubila svoj karakter jos onda kada je Neda Arneric, poslanik DS, glasala iz Bodruma  Zdravstvo i prosveta nemotivisani, korumpirani, nestrucni i na nivou su Kolumbije. A vojska Srbije, jedina casna institucija i ove drzave i ovog naroda i uopste svih gradjana koji u Srbiji zive.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ja mogu uci u polemiku samo s obrazovanim ljudima,s fakultetom,zao mi je,o ovakom stvarima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
S Megi,Gigi....i nema vise.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
teco kako ces u polemiku "s fakultetom" uci ne znam  teske muke tebe more teco...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I s Tw,ona ima zivotni fakultet.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ма ја једва чекам ту параду горе поменуту, да ми мишеви, што смо родољуби, националисти, јада, чемер, беда, фукара и свашта нешто приде научимо какав Србин и то модеран треба бити а демократа обашка Углавном, да се вратим Закључку, док се год буде живот на брдовитом Балкану сагледавао на начин на који се сагледава, дотле ће нам бити баш онако како је, делићемо се на ове и оне, са шишкама ил без, на препаметне-изворно и препаметне-чикаГоогле, на господу и паоре, ал никако се нећемо делити на ЉУДЕ И НЕЉУДЕи тако наћи ћемо већ начина како да се и јоШ боље и ситније разделимо пих
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 108 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|