|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Citala sam to sinoć dok su nas crnogorci, kao i uvek, pljunuli.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
*Twilight* je napisao: Citala sam to sinoć dok su nas crnogorci, kao i uvek, pljunuli. ma oni kad pljunu mogu prebaciti celu njihovu drzavu tom pljuvackom neka pljuju samo, jednom ce se za dupe gristi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46261
|
Bradpresto Pitt je napisao: Citam vec od jutros kako horde po Srbiji razbijaju pekare Albanaca,pa to je strasno,kakve veze imaju ugostitelji s nogometom,aerodromima,dronovima,klonovima.....!? Evo šta jedan Hrvat iz Splita kaže...da su Srbi to uradili u Zagrebu,tj.umjesto zastave sa velikom Albanijom da je bila zastava velike Srbije....tada ne bi ostao ni kamen na kamenu od srpske ambasade u Zagrebu...pa ti vidi...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
Ево видео снимка како је пренешена застава...  Кликни на гиф слику да видиш цео видео снимак!
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Senka je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Citam vec od jutros kako horde po Srbiji razbijaju pekare Albanaca,pa to je strasno,kakve veze imaju ugostitelji s nogometom,aerodromima,dronovima,klonovima.....!? Evo šta jedan Hrvat iz Splita kaže...da su Srbi to uradili u Zagrebu,tj.umjesto zastave sa velikom Albanijom da je bila zastava velike Srbije....tada ne bi ostao ni kamen na kamenu od srpske ambasade u Zagrebu...pa ti vidi... Videe,videe Mireee,svaka mu ki Njegoseva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Citam vec od jutros kako horde po Srbiji razbijaju pekare Albanaca,pa to je strasno,kakve veze imaju ugostitelji s nogometom,aerodromima,dronovima,klonovima.....!? Evo šta jedan Hrvat iz Splita kaže...da su Srbi to uradili u Zagrebu,tj.umjesto zastave sa velikom Albanijom da je bila zastava velike Srbije....tada ne bi ostao ni kamen na kamenu od srpske ambasade u Zagrebu...pa ti vidi... Ma daj molim te,ja negradim svoje misljenje na komentarima pojedinaca glupih,nego na onomu sto se desilo,jer na taj nacin mozes naci budalu koji ce reci da bi bacio atomslu bumbu na neku ambasadu,i slicne gluposti.Meni se *ebe i za Srbeili Albance ili bilo koje druge,ali je cinjenica da je ocajna organizacija di itrcavaju navijaci a medu njima oni koji su vec bili u zatvoru radi izazivanjanereda,tocno se vidi kako navijac kod tunela ceka i udara albanskog igraca a redar stoji i gleda,to je nedopustivo,ako su pak ovi krivi igraci albanski ima Uefa sve se vidi nasnimkamapa nek kaznjava,nema opravdanjaza utrcavanjeu teren to samo kreten moze opravdati,a o napadima na radnje Albanac necu niti komentirati,poslije cemo o tome tko me je banovao!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Admin sajta... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) ...greškom...ali brzo je ispravljeno...
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
сад наЂох па да прибележим... њих двојицу које сам видела, осталима само респект до неба и назад Ради њи Парада је требала бити увек! Овај декица је рођен 1927 године Био је учесник ослобађања Београда, а касније и на Сремском фронту на минобацачима. Стево Глише Опачић је учесник Народноослободилачке борбе и народни херој Југославије. Декица у беж мантилу. 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: SHE volim kad se raspricas ufff  u 21-om smo veku. 22-gi ce za nekih 86 godina, a tebi je to "jos malo"  inace, ne postoji svet od prve godine nove ere, kao ni kalendari racunanje vremena. hominidi, australopiteci, homo sapiensi i oni koji su evoluirali od njih, ziveli su pre oko 2 miliona godina. Posle ovih saznanja (nadam se usvojenih) verujem da ces sa drugacijeg aspekta gledati na vreme  de ne jedi g**na majke ti ! ti ces da mi pises od kad se i kako racuna vreme?! i znala sam da ces da se izgubis u detalju,zato i nisam prepravila 84 na 85 da ti nije gugla ne bi znao koji je datum aj mars tamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 108 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|