Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Mojne je napisao: HOĆU DUDU ! ![[images/smilies/dodzidodzi.gif] [images/smilies/dodzidodzi.gif]](./images/smilies/images/smilies/dodzidodzi.gif) ...evo buraz..samo mora sacekas ovono..maloe spor net..  ... 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: 22 vek  lebe mekani... gospodine kezual sta vam smeta u ovom postu? to sto sam izostavila tacku? ako je tacka problem,onda ste vi osoba koja se izgubi u beznacajnim detaljima! ako je problem 84,3 godina u odnosu na dve hiljade i sto cetrnaest zarez deset,onda je vase poznavanje matematike katastrofalno! ako je problem u opste rasprostranjenom misljenju medju kvazi nacionalistima da su srbi nebeski narod,onda pogresno gledate na mastu jer realno postoji masta kao dobar vetar u ledja....za velike stvari i ona koja te gurne u kanal ako je problem u lebu nema problema jedem i mek i onaj od juce samo da nije budjav!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
bolje se raduj što sam tu
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: bolje se raduj što sam tu vidis da skacem od srece! ma sta bi mi bilo? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
SHE volim kad se raspricas ufff  u 21-om smo veku. 22-gi ce za nekih 86 godina, a tebi je to "jos malo"  inace, ne postoji svet od prve godine nove ere, kao ni kalendari racunanje vremena. hominidi, australopiteci, homo sapiensi i oni koji su evoluirali od njih, ziveli su pre oko 2 miliona godina. Posle ovih saznanja (nadam se usvojenih) verujem da ces sa drugacijeg aspekta gledati na vreme 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Citam vec od jutros kako horde po Srbiji razbijaju pekare Albanaca,pa to je strasno,kakve veze imaju ugostitelji s nogometom,aerodromima,dronovima,klonovima.....!?
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pite odavno nema pekara od albanaca po Beogradu možda je koja pekara ostala ali je goranac drži. Albanci su držali poslastičarnice i ćevabdžinice
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
U Somboru je zapaljena jedna pekara i jos negde u Vojvodini. Horde svakako nisu termin koji bi trebalo da koristis. Malo je gej sa tvoje strane teco 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|