Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
вртирепићу напиши да си то ти не вређам ја никог само се шалим ако те је увредило јбати га и ти си мен синоћке рекла да хотујем кад написах надвоје натроје ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
turciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: вртирепићу напиши да си то ти не вређам ја никог само се шалим ако те је увредило јбати га и ти си мен синоћке рекла да хотујем кад написах надвоје натроје ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma tiopicna zenska ljubomora,sta da ti pricam sad se kajem ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Ko dirao goste naše... 
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
а ја вас овде мазим и тетошим ко квочка а ви мен тако нека вас нека кад ме Радисав земне правиће те ме од блато ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: а ја вас овде мазим и тетошим ко квочка а ви мен тако нека вас нека кад ме Радисав земне правиће те ме од блато ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) imam druga taksistu ako bude trebao prevoz povoljno 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
sve to praherom po ledjima treba
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
цц ти би баш да ме се ратосиљкаш ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
Gost
|
|
|
Вучица je napisao: цц ти би баш да ме се ратосиљкаш ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) ne bre nego da ti pomognem da sto pre stignes do svoje srecice radisava 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
сад ће он да упали макину и ко Олујааааааа да све овдеКа раздувка Радисавко срцко малко ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
|