Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
juu od toliko domace kafe moze srce da rikne jbt
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a ne grešiš.. skoro sam pročitala da je kafa zdrava ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e jeste, u malim kolicinama ali samo ta domaca,ness je otrov ali ja pijem i ness i domacu,po 3 na dan ako ne i vise ali turska mi mnogo jaka, znas kako nekad osecam kao da mi srce brze radi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Megi mislim da su sve druge kafe jače u odnosu na tursku al ozbiljno sećam se polemike kod mene u kući kad je filter kafa u pitanju.. i ako ide mleko ona je jača tako i ness i šta ja znam sve koje ima jer kad kuvaš tursku ona provri a ove druge ne
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jel pijem viski? Ne! Jel pijem rakiju? Ne! Jel pijem konjak? Ne! Jel pijem vino? Ne! A pivo? Ma, ne! Pa što onda pijem? VODU!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
trenutno sa Gigi ..kaficu ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kafu kao i 28 marta.. samo sad nema Gigi ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Kafu...ali nema Iskre! ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ček da vidim, u- prazna 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Evo baš pijem sos paradajz. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|