Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
leme tamo gde se odlemilo, mislim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa...i nema nesto novo za pricu,takva sam ti ja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
imam traktor imam njivu u selu glavni sam baja stalno u kafani ja pravim belaja konobarice me volu posto imam strasna jaja jer moje koke nisu iz oveg kraja prepodne sam na njivi poslepodne sam na sljivi jer mora da se ima dobra rakija u djepu obavezno nova nokia ispred kuce golf serije dva a u kuci da posvuda naravno lamperija televizor u koloru mp3 linija skoro turio sam klimu u inat celom selu oni ladu se sa vodu a ja sa klimu belu kad prodjem kroz selo i metnem sajkacu niko ne sme da me gleda samnom nesmu da se kacu opanak na noge prsluce na ledja kaki sam svaler ko Stojakovic Pedja ispred radnju mnogo volem pivo da pijem kad mi dodje komsija ja s njim se pobijem posle odem u kafanu konobarice da fatam slusam muzku zivo i pijem ladno pivo vadim artiju para da seb platim pesmu svi mora da cutu ni da prdu ne smu dok ne zavrski se pesma taki sam ti ja taki sam ti ja taki sam ti ja taki sam ti ja decko iz predgradja taki sam ti ja taki sam ti ja taki sam ti ja decko iz predgradja
bodljikavu zicu sam ukljucio u struju komsije kad od da kradu da se ubiju jer kuruzi se moji zutu kao zlato a njiovi su crni pa su ljubomorni zato u moju avliju nigde neces nadjes blato trava se zeleni moja livada sareni komsijine zene mnogo volu dodju meni na kafu i rakiju i erotsku partiju interfon i kameru sam metnuo na kapiju i dva labuda bela da ima pritisak nabiju juce bio sam u gradu iso na pijacu posle oso do salona da sredim facu uso sam lep iziso jos lepsi komsinica Zora kad me vidi ima se najezi mirisljavu jelku sam meto u auto kad se vozikam selom da mirisem celim putom taki sam ti ja taki sam ti ja taki sam ti ja decko iz predgradja taki sam ti ja
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
dj mi mobilni od ovog baje 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
nabavim ti ti meni poklon za Ng
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
dogovoreno 
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jooooj jesam se najela crvene ljute paprike bice veselo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
na izlazu?