Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma da,to je bezveze,ali organizatori su morali naci"krivca",nema krivca publika i ostali se ponasaju kolko im se dopusti,i nema dalje,sve ostalo je bezveze,pa iz tribina su utrcali i naganjali albanske igrace,i onda su htjeli da igraju,,,hahahhaahhhaahahah
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nego...sutra se nastavlja suđenje Paravinji...još će mu smanjiti kaznu... http://www.index.hr/vijesti/clanak/sutr ... 77595.aspx
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma on ce ostati dozivotno,sto zbog ovog slucaja,sto radi drugih,svi ga traze i Srbija i BiH,radi pocinjenja slicnih ne(djela),bolesno!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma da,to je bezveze,ali organizatori su morali naci"krivca",nema krivca publika i ostali se ponasaju kolko im se dopusti,i nema dalje,sve ostalo je bezveze,pa iz tribina su utrcali i naganjali albanske igrace,i onda su htjeli da igraju,,,hahahhaahhhaahahah Sad čitam da su zaštitari umjesto da spriječe srpske navijače, zajedno s njima napadali albanske igrače... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a pa sad ce svasta da se pise..nema tu sta kome bude odgovaralo.. i kako bude odgovaralo jos ce ispadne da smo to mi iscenirali
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa možda je to bila kazališna predstava na otvorenom...što znaš. 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ahahhahaaa bice da je to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Losa organizacija i nezadovoljstvo naroda se skupilo,a imaju organi koji ce sve to utvrditi sve je snimljeno,tamo tuku premijerova brata,di nece albance,,,hahahahahahahahah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
da se nije bakcao sa tim ne bi dobio po...... nisam za nasile.. sport je sport i treba se sportski ponasali..ALI ako se nesto ne moze onda se ne treba odrzavati
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Tony, da si ti kojim slučajem bio na terenu a ja na tribinama (poznanici) ja bi otrčala do stative, odvalila je i istom bi te preko lobanje.
Ne zato što sam neko ko voli nasilje već zbog postupka koji je učinjen. Ako je sport treba tako da se ponašaju i igrači, smotati, skolniti u stranu zastavu i nastaviti sa igrom a ne šetati sa njom po terenu. To je bilo ulje na vatru.
p.s. ne diraj lava dok spava i onako je zver koja čeka kada će te pojesti u zalogaju.
|
|
|
|
|
|