|
Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Laufer je napisao: Pozdrav, nesto citam pa stvarno sta je sa onim Canex ili kako se zvao, zna li ko? Pustao je odlicnu muziku... Canex je dobro  i ovde je na forumu
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Snijeg je smijesnozalostan,posalji mi mail na pp,da ti posaljem kako pada ko lud,,, nemam ja tvoj meil ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) pošalji mi po golubu pismonosi ako se ne smrzne usput ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Snijeg je smijesnozalostan,posalji mi mail na pp,da ti posaljem kako pada ko lud,,, nemam ja tvoj meil ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ma znam,posalji svoj na pp,,,
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Snijeg je smijesnozalostan,posalji mi mail na pp,da ti posaljem kako pada ko lud,,, nemam ja tvoj meil ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ma znam,posalji svoj na pp,,, a što ja svoj pa pošalji ti tvoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Snijeg je smijesnozalostan,posalji mi mail na pp,da ti posaljem kako pada ko lud,,, nemam ja tvoj meil ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ma znam,posalji svoj na pp,,, a što ja svoj pa pošalji ti tvoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ok evo,,,
|
|
|
|
|
Laufer
|
|

Pridružio se: 24 Mar 2013, 15:48 Postovi: 42
|
Iskra je napisao: Laufer je napisao: Pozdrav, nesto citam pa stvarno sta je sa onim Canex ili kako se zvao, zna li ko? Pustao je odlicnu muziku... Canex je dobro  i ovde je na forumu Ok, hvala ....
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Pitoslave šalim se breeee nemo šalješ meil ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pitt danas mozes da seres koliko ti volja.....zacepila sam nos... nego kada me onako iznenada cacnes ubi me tvoj smrad i ne mogu da ne odreagujem. Zato danas imas priliku da se istovaras za narednih dva meseca, nece da mi smeta uopste.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Pitt danas mozes da seres koliko ti volja.....zacepila sam nos... nego kada me onako iznenada cacnes ubi me tvoj smrad i ne mogu da ne odreagujem. Zato danas imas priliku da se istovaras za narednih dva meseca, nece da mi smeta uopste. Ne budi nepristojna,uci se od drugih ako dosad nisi uspjela,nazalost,ali time sebe pokazujes a meni mozes pisat sta hoces ako ces biti zadovoljna,ali bojim se da si,zapravo očajna,ne treba to ni kazati,to se vidi iz tvog pisanja,moras jos puno uciti u zivotu,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 194 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|