Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ma Srbija igra a sad sto je tamo... sto se mora nije tesko... dolazi mi sutra Milos iz Crne Gore pa cu malo da ga vodim do Marakane ciganstura je on ali jbg drug se ne gleda po tome no po srcu i misicima uhhhhhhhh dobar je Julia i sav mirise na blud onako misicav i istetoviran neka ide zivot... pa makar morala i na Marakanu 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: Ma Srbija igra a sad sto je tamo... sto se mora nije tesko... dolazi mi sutra Milos iz Crne Gore pa cu malo da ga vodim do Marakane ciganstura je on ali jbg drug se ne gleda po tome no po srcu i misicima uhhhhhhhh dobar je Julia i sav mirise na blud onako misicav i istetoviran neka ide zivot... pa makar morala i na Marakanu  zar Milos nije moj tip muskarca.. Pih...stvarno si...brate mili...pa dajjjjjjj malo...kako ti nije zao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
*Twilight* je napisao: MeGi je napisao: Kazem ljudi pisite zelje ovdje ostvarice vam se to je bolje nego kad ubodete prstom u solju ili za NG zamislite u 00:00h ili gledate u pun mjesec ma bree samo na forum moja je bila da odem na Marakanu kad je utakmice i ostvarice mi se YEEES YEEES YEEEEES 6.9. Srbija-Hrvatska vidimo se tamo ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) IJesi me prepoznala? Ma kud ovaj tvoj komentar nisam videla ranije:) Julija ti i dalje navijas za Partizan:) cccccc
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
....da jendog dana odem na Cecin koncert i naravno Sinana Sakica
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...da dobijem na poklon kamion pun čokolade... ![[kafedzija.gif] [kafedzija.gif]](./images/smilies/kafedzija.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
crnkinja pa onda lagano mogu na vecni pocinak
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
da vozim kola ![[ufuf.gif] [ufuf.gif]](./images/smilies/ufuf.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra i moja:)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
da upoznam MeGi ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|