Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
eo ucim pesmu,nikad reci nisam znala samo da otpevam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Molena je napisao: Nikita je napisao: ljudi moji da vas pitam , jel to februar jos ili su se macke pogubile ? Na mojoj terasi prave zurku ....svalera ima 7 sad sam ih prebrojala a samo jedna i to moja maca Ajoj pa ti macori ce da satrase moju jadnu macu ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) hahahah i na mojim krovovima se macke stalno ebuckaju ja sve kontam to ovdje duze traje msm macek su iste..al ko zna kakav je kod macora..mozda kao kod domacina ma pusti macku nek uziva ne budi ljubomorna  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma cuj nek uziva maljo dalje od prozora i nek tise vriste ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trebale bi macke biti kao ona Marijana Nemesova u BB tiha hahahahah
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Trebale bi macke biti kao ona Marijana Nemesova u BB tiha hahahahah Jel tačno da su još zajedno ?
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
vidi ih...sad sve pjevaju i nasnimavaju se 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Trebale bi macke biti kao ona Marijana Nemesova u BB tiha hahahahah Jel tačno da su još zajedno ? Jesu,zivjeli su u Zg pa u Bg,i potrosili novac,sad ce,navodno,Nemes opet u BB,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ruzan vam je izbor pesama
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Trebale bi macke biti kao ona Marijana Nemesova u BB tiha hahahahah Jel tačno da su još zajedno ? Jesu,zivjeli su u Zg pa u Bg,i potrosili novac,sad ce,navodno,Nemes opet u BB,,, auuu al Če biti veselo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ajme pa ovde nista se ne pije danima ? Jel to neka zalost ili sta ?
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dugo je im je i trajalo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|