Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jeste vala..doslo mi da poduvam odjednom 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja hocu u svakoj luci po jednu do dvije trebe.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46266
|
Velimir Stjepanović je osvojio i drugu zlatnu medalju za Srbiju,na Evropskom prvenstvu u plivanju,ovaj put na 200 metara kraul. Bravo Veljo!!!
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Hajduk je izgubio. Bravo Hajduk! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
jutro je, jutro je.....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ljubav!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Gdje je?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
svugdje oko nas  Ja se zovem Ljubav...izmedju ostalog , jel 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
тако је Мо!! ЉУБАВ и само ЉУБАВ јер, Страх да ћеш неког изгубити, није љубав. Страх да неког нећеш задовољити, није љубав. Страх да ћеш бити преварен, није љубав. Јер волети можеш неког ко љубав не узвраћа. Kо се не враћа. Kо никад није ни био ту. Неког ко те не воли. Неког ко не зна да постојиш. Неког ко не постоји. Ничег се љубав не уме плашити...
АКО ЈЕ ЉУБАВ!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
rasplakat ces me majke mi...u ime Ljubavi naravno!
|
|
|
|
|
|