|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nemojte mi sad navaliti cestitat,,hihihih
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БреДкасти вече ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa dobro ako nečeš baš onda uredu Pitoslave a ja taman tela da ti pošaljem poljubac i cveće ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia da te pohvalim, odlicno je zaista Vucice fudbal nam je grana privrede koja drzavi donosi ogroman novac od prodaje igraca.da ne mracim, seo sam na forum da se zabavim 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nemojte mi sad navaliti cestitat,,hihihih ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
casual je napisao: Julia da te pohvalim, odlicno je zaista Vucice fudbal nam je grana privrede koja drzavi donosi ogroman novac od prodaje igraca.da ne mracim, seo sam na forum da se zabavim  Casual, hvala ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Dobro, primam cvijece i poljupce,,,ajde moze,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Јулија нека те нека ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) кад те ја фалим то се невиди Кежуалко, та је тема смрачена да мрченија бити не може ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Bradpresto Pitt je napisao: Dobro, primam cvijece i poljupce,,,ajde moze,,, ada gotovo sad.. kako si ušao i rekoa ja se prestravila i gotovo sad pade cveće odoše poljubci ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Dobro, primam cvijece i poljupce,,,ajde moze,,, ada gotovo sad.. kako si ušao i rekoa ja se prestravila i gotovo sad pade cveće odoše poljubci ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Uffff,dobro kad vas drugi put pobjedimo,znam kako cu,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 124 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|