|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
БреДкасти оћете ли данаске само о фузбалу чиј је бољи тим.... оли чиј је вечи ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Bradpresto Pitt je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, Ne brini se.Mi nemamo napad,i igra na sredini je-ja tebi,ti meni. Neznam,neznam vidjet cemo,,,ocel igrat Džajic!? Nece,slomio nogu.Eno drzi je u ruci. Igra Sekularac.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: Pitonjo, zasto onaj vas Suker ne igra vise Igra Suker,on je predsjednik HNS-a,,,
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Вучица je napisao: БреДкасти оћете ли данаске само о фузбалу чиј је бољи тим.... оли чиј је вечи ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) skreni im pažnju da su promašilli temu zvaću moderatore!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Radisav_Oluja je napisao: Znaci nista od Slavke.
Pomahnitala Vuka sto stipa doktore za guzu?Plazi se na komisiju?Viljuskom jede supu.Pa ti si bila moja simpatija. Добро де, немо сад да ме скроз на скроз изофирљеш па да поманитају иови што воледу гриц и шитп знаш да ја волем сачекуше ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Samo tesko da Srbija izvuce i bod,tesko,,,realno gledajuci,,, Ne brini se.Mi nemamo napad,i igra na sredini je-ja tebi,ti meni. Neznam,neznam vidjet cemo,,,ocel igrat Džajic!? Nece,slomio nogu.Eno drzi je u ruci. Igra Sekularac. Ufff Sekularac je dobar,,,
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Najgora je napisao: konačno! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) е да се вечма једном уклавиримо како треба ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Вучица je napisao: Najgora je napisao: konačno! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) е да се вечма једном уклавиримо како треба ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) ne znam odakle ti to da nismo msm kako treba.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 159 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|