Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Moreeee... Ću si prećutim sad... Što se tiče pare ... I ja gi vikam pare ,isto k`o ti ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Ma kakav tužan kraj ,ionako pare uskoro neće ništa da vrede . Bitno je da mi imamo zlato , zlato rulz ... Ako baš tol`ko `oćeš pare ,a poznaješ neke devizne babe ,organizuj me tamo ,da ti gi zaradim ... Sve za tebe ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma čim naDŽem ču te zovem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Aktiviraj se malo ,organizuj ,za početak par komata. S` prve pare upisuješ menadžment na neki od onija fakultetti što gi svi završavaju danaske ,da te tamo nauče bolje da organizuješ ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Aktiviraj se malo ,organizuj ,za početak par komata. S` prve pare upisuješ menadžment na neki od onija fakultetti što gi svi završavaju danaske ,da te tamo nauče bolje da organizuješ ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) aaaaa i ja da budem kolega na Tomu jel ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e moram priznati jeste vala ženstveniji je garant ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Možda ima lepši osmeh od tebe i ništa više ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
e ako nas neko čita a dao Bog niki nas ne čita če da kaže ovo dvoje nisu normalni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|