Autoru |
Poruka |
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Zdravo Mačke , šta se radi ? Ili ste Ribice.... Nikad vas nisam pitao. Šta ste vi , Mačke,ili Ribice ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_MaNiaC_ je napisao: Zdravo Mačke , šta se radi ? Ili ste Ribice.... Nikad vas nisam pitao. Šta ste vi , Mačke,ili Ribice ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma jok more ja sam BIK ako pitas za oroskopske znakove ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Manijalkooo ( obavezno poćapam slovo A .. kad tebe vidim) DODŽI.. DODŽII ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) I meni se nešto cepa ,kad tebe vidim , Iskrice... Od srce pričam ,da me pogrešno ne shvatiš ... Ne smem ni da zamislim ,kad bi te vid`o uživo ,najverovatno bi se stavio za nesves` ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ја сум Вучко ди си ти дуШицооо мојооооо ае да дигнемо овој нет свет на ноге сви спавкају цел ден ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Zdravo Mačke , šta se radi ? Ili ste Ribice.... Nikad vas nisam pitao. Šta ste vi , Mačke,ili Ribice ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma jok more ja sam BIK ako pitas za oroskopske znakove ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ne pričam od znaci ,nego od opredeljenje ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: Manijalkooo ( obavezno poćapam slovo A .. kad tebe vidim) DODŽI.. DODŽII ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) I meni se nešto cepa ,kad tebe vidim , Iskrice... Od srce pričam ,da me pogrešno ne shvatiš ... Ne smem ni da zamislim ,kad bi te vid`o uživo ,najverovatno bi se stavio za nesves` ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) da znaše da bi se obesvestio sas mojih 120 kila sam sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
_MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Zdravo Mačke , šta se radi ? Ili ste Ribice.... Nikad vas nisam pitao. Šta ste vi , Mačke,ili Ribice ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma jok more ja sam BIK ako pitas za oroskopske znakove ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ne pričam od znaci ,nego od opredeljenje ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) aaaaaaaa upalim motroku ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Вучица je napisao: ја сум Вучко ди си ти дуШицооо мојооооо ае да дигнемо овој нет свет на ноге сви спавкају цел ден ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Vučice bejbe ... Neće gi dizamo na noge ,možda će požele posle da gi šire ,pa ja ,jadan ,da si ga na`ebem... No-noooo--- ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

|
Iskra je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Iskra je napisao: Manijalkooo ( obavezno poćapam slovo A .. kad tebe vidim) DODŽI.. DODŽII ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) I meni se nešto cepa ,kad tebe vidim , Iskrice... Od srce pričam ,da me pogrešno ne shvatiš ... Ne smem ni da zamislim ,kad bi te vid`o uživo ,najverovatno bi se stavio za nesves` ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) da znaše da bi se obesvestio sas mojih 120 kila sam sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tako ,samo tako pričaj ...Nek` misle ostali da imaš stodvajes kila ,da te ne napinju ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ceniš a da imam i dve leve noge i vrljave oči i svašta nešto imam sem para naravno e to nemam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|