Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
*Twilight* je napisao: fala iskra i mozda vise od 5 meseci a to sto ti trni nadji nekog da te masira.. procice oma ali da bi brze proslo najbolje nadji nekog ko ce ti izmasira srce tela (piiip) teraš matoru zenu da smeje ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ебо тај ККК мора да је млого добар ил бат добро брушен ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
to je moj problemikus nikad da naDŽem 3 K mamu mu ljubnem ja ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Даде добра ти терапија ај нежали се Твајлајт ел се и теби ко Брутку јавља шта кажеш оће ли и мене така терапија запасти ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kako dobra kad nesam našla 3 K ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ебали ме шпиц нокти куцам пола сата едно слово е сад се заебах и никад ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
e kada smo kod noktiju.. moram vam reci da sam ih stavila prvi put u zivotu, dosla kuci i sve poskidala. NIKAD vise niko me nece nagovoriti na to, pored svojih malenih noktica da lijem svasta preko njih. sebala sam ih kada sam skidala ono sto su mi lili preko. Vucice nista se meni ne javlja no znam sledovanje. Bices ebena ovako ili onako  ti biraj sto ti bolje  Iskra probaj neces se pokajati 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Vule.. kad neČeš da slušaš a što ču ti ja ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
*Twilight* je napisao: e kada smo kod noktiju.. moram vam reci da sam ih stavila prvi put u zivotu, dosla kuci i sve poskidala. NIKAD vise niko me nece nagovoriti na to, pored svojih malenih noktica da lijem svasta preko njih. sebala sam ih kada sam skidala ono sto su mi lili preko. Vucice nista se meni ne javlja no znam sledovanje. Bices ebena ovako ili onako  ti biraj sto ti bolje  Iskra probaj neces se pokajati  Devojke treba vas tuČi i to sa velikoĆ odakle vam ideja da stavljate te tupave nokte VAŠ nokat onda ne moze da diše i kvarite ga jojjjj zemljo otvori se ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
*Twilight* je napisao: Vucice nista se meni ne javlja no znam sledovanje. Bices ebena ovako ili onako  ti biraj sto ti bolje  Недао Бог дугог чекања частим чим се обистини да знаеш има да облепим кафанче у дугине боје од меса и колача и ракијице па до разније гологузана бар да донекле да врнем ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|