Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: svi mi kazu da sam lepa al toga jos nisam svesna Sezame otvori se tako se dusa otvara ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da,ali ti treba vise samopouzdanja,to je kljuc,,,,svega,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt kako znaaaas jbt?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
a ti bi reko...volim i ja tebe i sta onda iskljucio komp i pohitao u zagrljaj neke s nocnog dezurstva haha mani se forum veza
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Picard je napisao: gle, kako mi se utrpavaju na moj teren Ma kakvi mi smo frendovi,ti si njena meta,,,, pa da nijenjemu dzabe nick Picard to je po Picadu-pikadu uzmer sttrelicu i gadjas na broj 100 pravo u centar ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a centar je srce hahaha slatko
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: a ti bi reko...volim i ja tebe i sta onda iskljucio komp i pohitao u zagrljaj neke s nocnog dezurstva haha mani se forum veza nije picard takav pametan je on 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
svi su oni pametni ko i mi,baby realnost je drugo jel ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Picard
|
|

P

|
Emanuella je napisao: a ti bi reko...volim i ja tebe i sta onda iskljucio komp i pohitao u zagrljaj neke s nocnog dezurstva haha mani se forum veza baš si neka ![[nomal-12.gif] [nomal-12.gif]](./images/smilies/nomal-12.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naravno forum je forum zabava i nista drugo ne smije biti... al skrene se sa puta kao u reali al sva sreca brzo se vraca ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
i tak megaČ gdje smo ono stali e da... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kod toga da me ne zavodis ni iz sale jes cuo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|