Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
GiGi je napisao: Vrisnuti na vrhu planine...moram to obavezno! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) i ja biiiiiihhhh
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: GiGi je napisao: Vrisnuti na vrhu planine...moram to obavezno! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) i ja biiiiiihhhh Megi..dodji na Avalu..da ti ostvarim zelju..Nije kao sa Durmitora..al moze da prodje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mogla bih nisam nikada bila:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Jurnjava za tornadom ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) a taman sam mislila da ce mi se neostvarena zelja ipak ostvariti kada su bucno najavljivali tornado u Beogradu xaxaxa kad ono cvrc
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Mogla bih nisam nikada bila:) eto ja te pozivam..kad god pozelis.. 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
island
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
da..moja neostvarena zelja..(mojom krivicom) je zemlja kengurova i koala..
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...da postanem metalostrugar..  ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
MeGi je napisao: GiGi je napisao: Vrisnuti na vrhu planine...moram to obavezno! ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) i ja biiiiiihhhh ja nisam sa planine, samo sa brda s one strane Dunava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) necu da kazem oklen , nastala je nevidjena tisina u trenu , skoro sam se u*enjala i ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) , ali sam se extra osecala ! Mada nekoliko trena posle ledene tisine nastala nevidjena vriska ...tja, sta ces kad me vole svi kopirati Iskreno nikad se nisam vise nasmejala nego onda ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
otkud vama brdo neko nesto kopao pa napravio gomilicu ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|